2014 e girmeye sayılı günler kala, 2013 yılında İsimtescil.net sitesi olarak neler yaptığımızdan bahsedelim;

InfoGraphic

  • 1 sene içerisinde 230.000 in üzerinde domain sitemiz üzerinden kayıt edilmiştir. Bu domainlerin %63 ü “.com” uzantılı, %14 ü “.net” uzantılı, %12 si “.org” uzantılı ve %11 i sitemizden kayıt edilebilen diğer domain uzantılarıdır. İsimtescil.net ailesi olarak Türkiye’nin en büyük domain firması olduğumuzu belirtmek ister, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. İsimtescil tarafından kayıt edilen domainler maksimum 48 saat içerisinde hazır hale getirilmektedir ve birçok domain özelliği ücretsiz olarak müşterilerimize sunulmaktadır.(Ör: Ücretsiz Yönlendirme, Ücretsiz DNS yönetimleri, Ücretsiz park sayfası-sayfa hazırlanıyor sayfası, domain kayıt bilgilerini ücretsiz gizleme, Ücretiz Name Server kayıtları vb…)
  • 45.000 in üzerinde web-sitesi sunucularımızda barındırılmaktadır. Bu sitelerin %32 si WordPress, %21 i Joomla, %19 u E-ticaret yazılımları, %18 i özel yazılımlar, %10 u ise diğer yazılımları kullanmaktadır. Sizlerde 2014 yılında bizimle çalışmak isterseniz İsimtescil Hosting ve İsimtescil Sunucu paketlerimizi inceleyebilir, kullanım amacınıza en uygun paketi seçmek oluşturmak için bizimle irtibata geçip her türlü teknik desteği tarafımızdan alabilirsiniz.
  • 1 senede 35.000 üzerinde yeni müşteri, bizim tabirimizle dost kazandık.
  • Yaklaşık 250 şikayet mesajını büyük bir titizlikle cevaplayıp, aldığı hizmetlerden memnuniyetlerini belirtmek isteyen müşterilerimizden yaklaşık 5.000 teşekkür iletisi adık.
  • 2400 ün üzerinde Marka Tescili gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Sizlerde tescil ettirmeyi düşündüğünüz markalara sahipseniz, Marka Tescili ile en detaylı bilgiyi sitemizden alabilir ve bizimle İletişime geçip işlemlere bir an önce başlayabilirsiniz.
  • Sitemiz 1 senede toplamda 4 milyonun üzerinde tekil ziyaretçi aldı.
  • Türkiye’nin 1 numaralı Domain ve Hosting firması olarak, 2013 yılında bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkürlerimizi sunar, uzun yıllar çalışmak istediğimizi belirtir ve yeni dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

www.isimtescil.net mutlu seneler diler…

1 Yorum

  • Ben de isim tescile 2013 yılında üye olmuştum o günden beri hep güzel günlerim geçti burada teşekkürler isim tescil.

Yorum Bırakın