Türkiye’nin en büyük domain yazmanı olarak, tüm takipçilerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz oldukça cazip bir indirim kuponunu devreye aldığımızı müjdelemek istiyoruz.

 

Kampanya Sonlanmıştır.

İlginiz için Teşekkür ederiz.

Güncel kampanyalar için facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

isimtescil.net’e ÜCRETSİZ üye olun

Kupon kodunuz ile COM domain kaydı yaptırmak için TIKLAYIN

Bu kuponun diğerlerinden farkı nedir?

Bilindiği gibi yabancı firmaların dağıttığı indirim kuponları genellikle adet kısıtlamalı olmaktadır. Örneğin bir kullanıcı hesabı ile yalnızca bir adet indirimli ürün satın alınmasına olanak sağlayan ve öntanımlı bir sayıda kullanım şansı veren kuponlar, şanslı birkaç yüz kullanıcının cazip fiyattan domain kaydetmesine olanak tanırken, isimtescil.net’in .COM domain indirim kuponu son kullanım tarihine kadar SINIRSIZ  adette ve kullanıcı kısıtlaması olmaksızın kayıt özgürlüğü sunar.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise indirim ile kaydedilen domainlerin, bazı firmalarda ilk yıl transfer işlemine kapalı tutulmasıdır. Size çok cazip görünen bir kupon ile satın alınan domaini bir sonraki yıl yine o firmadan ve fahiş fiyatlarla yenilemek zorunda kalabilirsiniz.

Gerçek fiyat üzerinden indirim özgürlüğü

Yurt dışı domain firmalarında bolca rastlanan 12.99$ / 11.99$ gibi ekstrem fiyatlar üzerinden değil, gerçek fiyat üzerinden (8,5$) indirim fırsatı sunan isimtescil.net .com domain indirim kuponunuzu sepetinizi onaylarken, siparişinizin 3. adımı olan “ödeme seçenekleri” ekranınının sol üstündeki “Kupon Kodu” bölümünden kullanabilirsiniz.

Kupon kodu giriş ekranı

 

 

Yorum Bırakın