Ebeveynler olarak çocuğunuz için her şeyin en iyisini istediğinizi biliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem dijital dünyanın hızla yükseldiği ve akıllı teknolojilerin hayatımızın her alanına girdiği bir dönem. Sadece 5 yıl öncesi ile günümüzü dahi kıyasladığınızda teknolojinin ne kadar hızlı geliştiğini ve hayatımızda ne gibi kolaylıklar sağladığını çok rahat görebilirsiniz.

Peki teknolojinin bu kadar ilerlediği ve kendi adına web sitesi kurmanın, itibar açısından giderek önem kazandığı bugünlerde çocuğunuz için bir alan adı yatırımı yapmayı hiç düşündünüz mü?

Artık sektör fark etmeksizin, herkesin kendisini ve işini anlattığı, yaptığı çalışmalara yer verdiği kişisel web siteleri olmaya başlıyor. Çocuğunuz ileride doktor, mühendis, kuaför, medyacı ya da belki de mimar olabilir. Hatta dünyanın gelişmesiyle birlikte yeniden yapılanacak farklı bir mesleği de tercih edebilir. Seçimi ne olursa olsun kişisel bir web sitesine ihtiyaç duyacağı kesin.

Her gün binlerce insan kişisel web sitesini kurmak için domain satın alıyor. Bildiğiniz gibi ülkemizde fazlasıyla isim ve soy isim benzerliği var. Örneğin soy isminiz Yılmaz ise ve çocuğunuzun adını da Ali koymaya karar verdiyseniz çocuğunuz ileride aliyılmaz124.com gibi bir adrese sahip olmak zorunda kalabilir.

Çocuğunuza Yaygın Kullanılmayan Bir İsim Seçin

Eğer çok benzeri olmayan bir soyadına sahipseniz, çocuğunuzun ismi adına bir alan adı almak istediğinizde sorun yaşamayabilirsiniz. Ancak soyadınız çok yaygın kullanılıyorsa, çocuğunuz için kesinlikle nadir bulunan ve orijinal bir isim seçmenizi tavsiye ederiz. Seçtiğiniz ismi ve soy ismi İsimtescil.net üzerinden aratarak daha önce alan adının alınıp alınmadığını kontrol edebilirsiniz.

Unutmayın ki alan adı sahibi olmak online kimliğinizi oluşturma yolunda atılan ilk adımdır. Kişisel web sitelerinin giderek arttığı günümüzde, gelecekteki çocuğunuzun dijital itibari için şimdiden yatırım yapabilirsiniz.

Çocuğunuzun Mahremiyetine Zarar Gelmez

Çocuklar adına alan adı alma ile ilgili en büyük endişelerden biri, çocuk ile ilgili bilgilere herkesin erişimi olacağı. Ancak çocuğunuz adına bir alan adı almanız kesinlikle çocuğunuzun bilgilerine sınırsız erişim olacağı anlamına gelmiyor.

Alan adı almak ile site kurmak aynı şeyler değildir. Aldığınız alan adını yıllarca saklayabilir ve dilediğiniz zaman site kurabilirsiniz. Yani çocuğunuzun mahremiyeti ile ilgili endişelenmeniz gereken bir durum yok. Eğer istemiyorsanız alan adı aldıktan sonra hiçbir şey yapmayabilirsiniz. Sadece domain kaydını yaptırın ve yenilemeyi unutmayın. Yıllık ya da daha uzun vadeli ödemeler yapabilirsiniz. Ayrıca ödeme dönemi için hatırlatma talimatı da verebilirsiniz. Böylece İsimtescil olarak öalan adınızın ödeme dönemi yaklaştığında size mail ve iletişim numaranız üzerinden ulaşarak, ödeme yapmanızı hatırlatabiliriz.

Uygun Fiyatlı ve Değerli Bir Yatırım

Alan adı yatırımı oldukça cüzi fiyatlarla yapılır. Senelik ödeme periyodları kesinlikle bütçenize zarar vermez. Hatta aylık olarak ödediğiniz faturalarınızdan bile daha uygundur.

Çocuğunuz büyüdüğünde onun için düşünülmüş küçük ancak faydalı bir yatırımınız olduğu için size minnettar kalacaktır.

Henüz çocuğunuz için alan adı almadıysanız hemen isimtescil.net üzerinden çocuğunuzun ismini sorgulamanızı ve alan adı boştaysa bu fırsatı kaçırmadan satın almanızı tavsiye ederiz.

Yorum Bırakın