Uzaktan eğitim nedir? Uzaktan eğitim neden yapılmalı? Korona virüsüne karşı alınan önlemelerin başında gelen okulların tatil edilmesi, öğretmenleri online eğitime yani uzaktan eğitime yönlendirdi. Online eğitim sayesinde öğrenciler evlerinde ders dinleyecek ve daha stabil ortamda derslerini işleyecekler. Online eğitim verecek kurumlar veya şahıslar yeni site kuracaklar ise neye dikkat etmelidir?

Uzaktan eğitim verecek okulların kendilerine ait hem platformları hem de domain uzantıları olduğunu düşünürsek, online ortam da özel ders veren öğretmenler kendi online derslerini verebilecek bir platform oluşturmak istemezler mi? Domain uzantıları arasında yer alan .SCHOOL, .COLLAGE ve diğer eğitim ile ilgili domain uzantılarını satın alabilir ve anında online uzaktan ders platformunuzu oluşturabilirsiniz.  

Peki okul ve eğitim ile ilgili domain uzantılarının size ne gibi faydalar sağlar? Eğer içeriğiniz ile domain uzantınız doğru orantılı ise Google sıralamasında öncelikli olarak üst sıralara taşınıyorsunuz. Bununla beraber içeriğiniz doğrultusunda seçtiğiniz anahtar kelimeler sayesinde öğrencilerin sizi bulmalarını kolaylaştırabilirsiniz.

Geçen ay başlayan ‘uzaktan’ kelimesiyle aramalar da talepler %38 artış gözlemlenmiş. Kısacası öğrenciler şu anlık evdeler derslere ara verilmiş gibi gözükse de sınavlar da herhangi bir iptal söz konusu değil. Yani öğrenciler evlerinde derslerine çalışmaya devam ediyorlar.

Online sektörün ön planda olduğu bu süreçte sizde kendinizi bu sıralamaya katabilirsiniz. Online videolar çekerek web sitenize ekleyebilirsiniz. Videolar dışında öğrencilere bu süreçte yardımcı olabilecek pratik bilgiler vererek onlara fayda sağlayabilirsiniz.

Evdeyken derslerden geri kalmamanın yolu online özel dersler olduğu bu dönem de kendi online platformunu oluştururken klasik uzantılar yerine aşağıdaki domain uzantılarını tercih edebilirsiniz;

.college

.science

.academy

Domain uzantısı aldıktan sonra gerekli olacak diğer işlemler için https://www.isimtescil.net/ ziyaret edebilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Nedir?

Uzaktan eğitim (E-Öğrenim ya da E-Learning ) en basit anlamıyla günün getirmiş olduğu iletişim teknolojilerini kullanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak kişilerin eğitim almalarının sağlanmasıdır. Uzaktan eğitim ile yaşadıkları yerde eğitim olanaklarından çeşitli sebeplerden dolayı faydalanamayanlara istedikleri eğitimi almaları sağlamaktadır.

Yorum Bırakın