WordPress nedir? WordPress hazır temaları ile site kurulur mu? En popüler wordpress temaları hangileri? WordPress ile e-ticaret sitesi kurulur mu? Tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

WordPress, kodlama bilmeden bir web sitesi tasarlamak isteyen kişilerin aklına gelen ilk seçeneklerden biri. WordPress site kurulumu konusunda en basit anlamı ile en gelişmiş içerik yönetimi olarak sizin için gerçekten kolay hale getiriyor. WordPress PHP ve MySQL tarafından geliştirilip açık kodları ile beraber kullanıcıların kullanımına sunulmuştur.

WordPress 2003 yılında kullanıcısına sunulduğu zaman bu kadar kişinin tercih edeceği aslında pekte tahmin edilmedi. Ancak şuan günümüzde en basit anlamı ile anında bir web sitesi kurmak istediğiniz zaman wordpress temaları tercih ediliyor. Kişisel web siteleri, kurumsal web siteleri dışında artık e-ticaret sitesi tasarlamak isteyen şirketler bile artık wordpress altyapısına sahip siteleri ile hizmet veriyor. Bu kadar talep gören wordpress geliştiricileri sürekli yeni birçok özelliği de ekliyorlar. Açık kodlama yüzünden hackerlerin girişini önlemek için sürekli yazımlarını geliştiriliyor.

WordPress Nedir, Avantajları Nelerdir?

WordPress, kodlama bilmeden kolaylıkla bir web sitesi kurmanıza yardımcı olan bir sistemdir. Ama unutmamak gerekiyor ki sadece web sitesi tasarlayarak işinizi internete taşıyamazsınız. Bunun arka planında web siteniz de yer alan bilgilerin tutulduğu bir hosting paketine de sahip olmalısınız. Kısacası bir internet sitesi kurmak için öncelikle hosting ve domain almanız gerekiyor. İnternet siteniz ne kategoride olursa olsun ilk önce dijital bir kimliğinizin olması şarttır.

Dijitalleşmenin önemli olduğu bu günlerde işinizi internete taşımak isteyenler WordPress oldukça başarılı bir sistem haline gelmiştir.

WordPress İle Nasıl Site Kurulur? WordPress ücretsiz oluşu, kolay kullanımı ve kurulumu, sürekli güncellenen ve yenilenen arayüzü ve kullanıcı dostu diğer özellikleriyle Webmaster dünyasının dikkatini çeken bir altyapıdır. Yazının devamı için resimli anlatımı ile yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Yorum Bırakın