2022 Dijital feshane eğlencesine hazır mısınız? İlk kez 2020 yılında başladığımız dijital feshane eğlencesi bu yılda devam ediyor. Ramazan günlerinin bereketini sizler için hazırladığımız eğlenceli oyunlar ve indirimleri ile sizleri bekliyor. Peki dijital feshane nedir? Oyunlar nasıl oynanıyor? Vee çekilişe nasıl katılacağım? İşte merak ettiğiniz sorularınızın cevabı.

Her yıl düzenlenen Ramazan etkinliklerini İsimtescil olarak 3 ramazan ayında dijitale taşıdık. Bu yıl 1 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dijital Feshane olarak adlandırdığımız web sayfamız ile herkese hitap ediyoruz. Oynadığınız oyunlar sayesinde çekilişe katılarak birbirinden farklı hediyeler kazanıyorsunuz. Üstelik bu yıl herkes kazanıyor. Nasıl mı? Tüm çekilişe katılan müşterilerimize %15 İndirim kuponu veriyoruz.

** 2022 Dijital Feshane sayfası için tıklayınız.

Dijital Feshane 2022, hediyeleri neler?

•Paket1; domain+hosting

1 adet .COM domain, 1 Adet Eko Hosting Paketi

•Paket2; domain+web kılavuz

1 adet .COM domain, 1 Adet Web Kılavuz Başlangıç Paketi

•Paket3; domain + Mail hosting

1 adet .COM domain, 1 Adet Tek Paket Mail Hosting

(1 NİSAN – 9 MAYIS 2022) DİJİTAL FESHANE KAMPANYA KOŞULLARI

Domain Kampanya Koşulları:

1..COM 8,99$, .NET 9,99$ kampanyası tüm müşterilerimize ilk yıl alımlarında geçerlidir. Bir yıl üzeri yeni alım yada süre uzatmalarda mevcut 2 yıllık alımlarda uyguladığımız indirimimiz devam devam ediyor olacaktır.

2..COM ve .NET 1,99$ kampanyası, yeni üye ve hesabında daha önce domain alımı yapılmamış müşterilerimiz için 1 yıl üzeri yeni kayıtlarda ve sadece ilk yıl için geçerlidir.

3..COM 7,99$, ve .NET 8,99$ kampanyası, mevcut domain müşterilerine 1 yıl üzeri yeni kayıt ve süre uzatmalarda, sadece ilk yıl için geçerlidir.

4.İndirim domain süre uzatma ve transfer işlemlerinde geçerli değildir.

5..COM ve .NET domain yeni kayıt işlemlerinde Eko Hosting Paketi alımlarında %30 indirim uygulanmaktadır. (Kampanya sadece yeni kayıt ve ilk yılda geçerlidir, transfer ve süre yenilemelerde geçerli değildir.)

6.Kampanyanın son günü banka havalesi ile ödeme yapan kullanıcılarımız, 2 gün içerisinde ödeme yapma hakkına sahip olacaktır.

7.Tescil edilen domainlerde iptal ve iade işlemi yapılamaz. İade koşulları için tıklayınız

8.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

9.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Hosting & Sunucu Kampanya Koşulları:

1.İndirim yeni kayıt ve süre uzatma işlemlerinde, ilk yıl için geçerlidir.

2.Tüm domain yeni kayıt işlemlerinde (.online, .me, .best, .site, .click hariç) Eko Hosting Paketi alımlarında %30 indirim uygulanmaktadır. (Kampanya sadece hosting yeni kayıt ve ilk yılda geçerlidir, domain transfer ve süre yenilemelerinde hosting indirimi uygulanmamaktadır.)

3.Kampanya Eko Hosting Paketlerinde süre yenilemelerde geçerlidir.

4.Tüm hosting paketlerinde, sepette hosting paketi olması koşulu ile TrustSafe Pro SSL Sertifikası bir adet olmak üzere ücretsiz sepete dahil edilmektedir. (Kampanya sadece hosting yeni kayıtlarda geçerlidir.)

5.Hosting paketinin sepetten çıkarılması durumunda ücretsiz SSL sertifikası hakkı iptal olacaktır.

6.Kampanya kapsamında ücretsiz SSL alan ve SSL kurulumu yapılmış olan müşterilerin hosting iade talepleri olması durumunda SSL ücreti 6,99$ ın müşteri tarafından karşılanması gerekmektedir.

7.Sunucu ve Hosting Paketlerindeki yükseltme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

8.Sunucu paketlerindeki %15 indirim kupon kodu ile uygulanmaktadır. Kupon kodu: dijital2022

9.Hosting paketlerindeki %35 indirim kupon kodu ile uygulanmaktadır. Kupon kodu: feshane2022

10.İndirim Web Kılavuz paketinde geçerli değildir.

11.Kampanya öncesinde hosting paketi alan kullanıcılar sadece süre yenileme yada paket yükseltme yaparak indirimden faydalanabilir.

12.Kampanyanın son günü banka havalesi ile ödeme yapan kullanıcılarımız, 2 gün içerisinde ödeme yapma hakkına sahip olacaktır.

13.Kampanya döneminde Hosting paketi iptal yada iade işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. Kampanya sona erdikten sonra talebiniz gerçekleştirilecektir.

14.Sosyal medya, mail, sms ve web sayfamız üzerinden kampanya duyuruları yapıldığından kampanya sonrasında indirim talepleri kabul edilmeyecektir.

15.Kampanya döneminde alınan hosting veya sunucu paketleri kampanya sonrası iptal edildiğinde, yeni ürün alımı indirimsiz ücretlendirme ile yapılır.

16.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

17.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Dijital Feshane Çekiliş Şartları:

Dijital Feshane sayfamızda yer alan “SUDOKU” veya “BİLGİ YARIŞMASI” oyunlarını kazandıktan sonra karşınıza çıkan başvuru formunu doldurarak yada İSİMTESCİL BLOG sayfamızdaki haberlerin içindeki gizli linkleri bulduktan sonra başvuru formunu doldurup çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş 8 Nisan, 15 Nisan, 22 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılarak talihli katılımcılarımız Instagram hesabımız üzerinden duyurulacaktır.  @isimtescilnet instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın. Çekilişe tüm sosyal medya platformlarından katılabilirsiniz.

Çekilişi kazandım, peki hangi hediyeleri alacağım?

Dijital Feshane üzerinden SUDOKU, BİLGİ YARIŞMASI veya İSİMTESCİL BLOG sayfamızdan başvuru formunu doldurarak çekilişe katılan takipçilerimiz için oluşturduğumuz 3 paketten birini kazanma şansını elde ediyor.

Çekilişi kazanan takipçilerimize 3 farklı paket hazırladık. Kazanan takipçilerimiz hazırladığımız paketten birini seçebilirler. Sizin için hazırladığımız paketler;

•Paket1; domain+hosting

1 adet .COM domain, 1 Adet Eko Hosting Paketi

•Paket2; domain+web kılavuz

1 adet .COM domain, 1 Adet Web Kılavuz Başlangıç Paketi

•Paket3; domain + Mail hosting

1 adet .COM domain, 1 Adet Tek Paket Mail Hosting

Paketler 1 yıl için hediye edilecek olup, süre bitiminde yapılacak olan yenileme işlemleri ücrete tabidir.

Paketlerin iptal edilmesi durumunda, müşterimizin ücretsiz alma hakkı son bulacaktır.

Çekilişe katıldım, %15 indirim kuponunu nasıl alacağım?

Kazananlar hariç tüm müşterilerimize %15 indirim kuponu üyelik hesaplarına kampanya bitimi sonrasında tanımlanacaktır. Kupon kodları belirlenen ürünlerde yıl sonuna kadar geçerli olacaktır.

Kupon kodunun geçerli olduğu alanlar;

•Marka tescil başvuru işlemleri

•Hosting yeni kayıt (Eko Paket Hariç) veya süre uzatma işlemleri

•Sunucu yeni kayıt veya süre uzatma işlemleri

•Web Kılavuz satın alma işlemleri

Yorum Bırakın