Netflix Türkiye’ye bu hafta hangi film ve diziler geliyor? Merakla beklediğimiz reklamlarda gördüğümüz film ve diziler bu hafta yayına alınacak mı? İşte merak ettiğiniz sorunun cevabını haberimizden okuyabilirsiniz.

Mart ayının sonlarına yaklaşmamızla birlikte Netflix Türkiye’de yayınlanacak olan içerikler de belli oldu. Netflix Türkiye’yi yakından takip edenler bu haber tam size göre.

Peki ya dur durak bilmeyen çevrimiçi dizi ve film platformunda bu hafta yayına girecek olacak içerikler neler?

Johnny HallyDay: Doğuştan Star (Johnny Hallyday: Beyond Rock): 29 Mart günü Netflix seyircisiyle buluşacak olan belgesel, Johnny Hallyday’in öyküsünü konu alıyor. Kendi öyküsünü kendi ağzından Hallyday’in hayatı ve kariyer arşivinden röportajlar da yer alıyor.

Kripto Para Kralı öldü mü, kaldı mı?: Çökmekte olan bir kripto para borsasının genç kurucusunun beklenmedik bir şekilde ölmesinin ardında yatırımcıların bu ölümün ardında başka şeyler olmasından şüphelenmesini konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Luke Sewell’in yer aldığı film 30 Mart çarşamba günü Netflix Türkiye’de seyircilerle buluşacak.

Uysallar: Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu Uysallar, 30 Mart çarşamba günü seyirciyle buluşacak. Merak edilen dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Başrolü ise Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel paylaşıyor. Hakan Günday imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Umut Yeşildağ, Nilay Yeral, Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Nezaket Erden gibi usta isimlerde yer alıyor.

Apollo 10 ½: Uzay Çağında Çocuk Olmak (Apollo 10 ½: A Space Age Childhood): Yönetmen koltuğunda Richard Linklate’in oturduğu animasyon film, ay görevini bir çocuğun bakış açısından konu alıyor. 1 Nisan günü Netflix Türkiye severleriyle buluşacak olan filmin başrollerinde Glen Powell, Jack Black, Zachary Levi ve Josh Wiggins yer alıyor.

Battle (Freestyle): 1 Nisan günü dizi ve film severlerle buluşacak olan Norveç yapımı film hip-hop seven dansçıların hayatını konu alıyor. Cuma günü yayına girecek olan Gençlik Filminin başrolünde Lisa Teige,Fabian Svegaard Tapia ve Ellen Dorrit Petersen yer alıyor.

En Soğuk Düşman: Peter Flinth tarafından yönetilen 1909 yılında iki kaşifin hayatta kalma çabasını konu edinen film, 2 Nisan‘da seyirciyle buluşacak. Grönland’da harita arayan iki kaşifi konu alan filmin başrolünde Nikolaj Coster ve Joe Cole yer alıyor.

Yorum Bırakın