Popüler çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix’in bu hafta en çok izlenen filmleri açıklandı. Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de oldukça fazla tercih edilen Netfix filmlerinin listesini isimtescil.net ailesi olarak sizler için hazırladık. En çok izlenen Netflix filmleri…

Dijitalleşmenin artmasıyla birlikte dizi ve filmler de dijital ortama taşındı. Pandemi dönemi ile birlikte film ve dizi sektörünün sekteye uğradı. Ancak yavaş yavaş bu dönemin bitmesiyle yapım şirketleri art arda bir sürü dizi ve film çekimlerine başladı. Yeni çekilen filmleri izlemek için hazırladığımız bu liste oldukça işinize yarayacaktır.

Murder Mystery

Murder Mystery, başrolünde Jennifer Aniston, Adam Sandler ve Luke Evans‘ın yer aldığı film’de; uzun zamandır bekledikleri Avrupa gezisine çıkan New Yorklu polis ve kuaför karısı, bir milyarderin yatında işlenen şaşırtıcı bir cinayeti çözerek başlarına gelen komik durumlarına anlatıyor.

The Old Guard

Yüzyıllar boyunca gizlice insanlığı koruyan dört ölümsüz savaşçıların yaşadıklarını konu ediyor. Yeni bir ölümsüzü keşfettikleri sırada gizemli güçleri nedeniyle hedef hâline geliyorlar.

Army of the Dead

Las Vegas’ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için karantina bölgesine girer. Karantina bölgesine girmeye cesaret ederek en büyük soygunu gerçekleştirir.

Enola Holmes

Kayıp annesini arayan Enola Holmes adlı cesur genç kız, ağabeyi Sherlock’u kurnazlıkla alt etmeye çalışır. Başrolünde Millie Bobby Brown, Henry Cavill ve Sam Claflin‘in yer aldığı filmin ana konusu aslında Enola’nın annesinin kaybolmasıyla başlayan mecaraları anlatıyor.

Spenser Confidential

Eski bir polis ve eski bir mahkûm olan Spenser, bir cinayeti çözmek için bir araya geliyorlar. Boston’da iki polisin ölümüyle ilişkili meşum bir komployu açığa çıkarmak için umut vadeden dövüşçü Hawk ile birlik oldukları aksiyon dolu ve başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

6 Underground

Ölmüş numarası yapan teknoloji milyarderi, zalim bir diktatörü alaşağı edecek cüretkâr ve kanlı bir görev için uluslararası ajanlardan oluşan bir grup kurar.

The Kissing Booth

Gençlik dizisi olan The Kissing Booth, başrolünü Joey King’in canlandırdığı Elle’in ilk öpücüğünü yaşayıp, başına gelenleri anlatıyor. Romantik komedi olarak dikkat çeken film, öpüştüğü lisedeki gizli aşkı olan Noah’tır. Bu öpücükle yasak bir aşka yol açar ve en yakın arkadaşıyla ilişkisini tehlikeye atar.

The Irishman

Martin Scorsese’nin büyük ilgi gören bu filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırları anlatıyor. II. Dünya Savaşı’dan görev alan eski asker Frank Sheeran, aynı zamanda işçi sendikası memuru olarak da görev alır. Charles Brandt’ın I Heard You Paint Houses adlı kitabından uyarlanmıştır.

Extraction

Korkusuz bir karaborsa paralı askeri olan Tyler Rake, hapsedilmiş bir uluslararası suç lordunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için askere alındığında, kariyerinin en ölümcül görevine başlar.

Bird Box

Bird Box, peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini anlatıyor. Filmin konusunda, her şey tam beş yıl öncesinde başlar. Kendilerine oldukça güvenen ve başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmaz.

Yorum Bırakın