Evde kaldığımız bu dönemde keyifli vakit geçirebilmek için popüler olan oyunların bir listesini oluşturduk. Bu oyunlar Offline olarak oynadığınız ve belirli bir hikaye üzerinden ilerleme kaydeden oyunlar.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077; Güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City, küme kentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. Kanun kaçağı paralı asker “V” olarak oyna ve ölümsüzlüğün anahtarı olan eşsiz bir implantın peşine düş. Karakterinin siber gereçlerini, yeteneklerini ve oynanış stilini özelleştir; kararların hikâyeyi ve dünyayı değiştirdiği devasa bir şehri keşfet.

Assassins Creed Odyssey

Assassin’s Creed® Odyssey’de kendi kaderine hükmet.

Kassandra yada Alexios karakteri olarak ilerleyebildiğiniz serüvende, kendi geçmişinizin sırlarını ortaya çıkartıp Antik Yunanistanı keşfediyorsunuz.

Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan’a yelken açabilir, açık dünyada özgürce gezinebilirsiniz. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır olun.

Yapacağınız seçimler yolculuğunuzun gidişatına ve sonuçlarına etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağınız farklı seçimlerle farklı finaller sizleri bekliyor. Donanımınızı, geminizi ve özel yeteneklerinizi kişiselleştirerek kendinizden bir efsane yaratmaya hazır olun.

Metro 2033

Nükleer bir felaketten sonra nereye saklanırdınız? Evinizin bodrumuna mı? Yoksa koşarak kaçmak gibi saçma bir çözüm mü üretirdiniz? Öyle görünüyor ki Ruslar bu durumda ne yapacaklarını biliyor.

Rus yazar Dmitry Glukhovsky’nin aynı adlı romanından uyarlanan hikayemiz, nükleer felaketten 20 yıl sonraki dönemde, Moskova’da geçiyor. İnsanlar bu olayın ardından metro sistemine kaçmışlar ve uzun bir süredir de burayı evleri bellemiş durumdalar. Her bir metro istasyonu küçük bir şehir halini almış. Kontrol ettiğimiz karakterimiz genç Artyom ise yaşadığı “şehir”de beliren tehlikeleri diğer istasyon-şehir’e iletmek için yola çıkıyor. Artyom, bu yolculuğunda mutantlar, yaratıklar ve haydutlarla karşılaşmakla da kalmıyor. Neo-komünistler ve Neo-Naziler, bunların yanında “Dark Ones” adı verilen ve insanlara neden saldırdıkları belli olmayan bir grup yaratık da karşılacaklarımız arasında. Metro Serisinin ilk oyunu 2033 olarak geçmektedir. Devamında Metro LastNight ve Metro Exodus olarak devam etmektedir.

Control

Control, açıklanamayan doğaüstü olayları araştıran FBC olarak kısaltılan Federal Kontrol Bürosu içerisinde geçiyor. Control, yapı olarak açık dünya sayılabilecek bir oyun. Farklı katlar ve departmanlar arasında kontrol noktaları vasıtasıyla hızlı seyahat yapabiliyor ve görev dışında büronun izin verilen bölgelerini gönlünüzce araştırabiliyorsunuz. Kısaca yapım kapalı bir açık dünyada geçiyor.

https://www.technopat.net/wp-content/uploads/2019/08/screen4-640x360.jpg

Control, doğaüstü güçler, telekinesis yetenekler ve silahlı çatışmaları bir araya getiriyor. Bu yetenekleri kullanarak hem düşmanlara karşı hem de mekan bulmacalarına karşı çözümler üretmeye çalışıyorsunuz.

#2020 En Güncel Online Oyunlar Nelerdir?

Yorum Bırakın