Beyaz etiket SEO, müşterilerinizi elde tutmanın ve uzman sonuçlar sunmanın en etkili bir yollarından biridir.

Eğer bir dijital pazarlamacıysanız, bu terimle karşılaşmış olabilirsiniz ve çoğunuz aslında beyaz etiketli SEO’nun ne olduğu hakkında çok şey biliyor olabilirsiniz, ancak birçok kişi hala beyaz etiketli SEO’nun tam olarak ne işe yaradığını ve faydalarını anlamaya çalışıyor.

İsimtescil olarak bu yazımızda, beyaz etiket SEO’yu inceledik.

Beyaz etiket SEO, özel etiketli SEO olarak da adlandırılır ve temelde bir ortaklıktır. En az 2 şirketten oluşan bir grup, bir ürün veya hizmetin pazarlanmasının sorumluluklarını paylaşmak için bir anlaşma imzalar.

Beyaz etiket SEO, iki yaklaşımın bir kombinasyonudur: beyaz etiketli veya özel etiketleme ve SEO. Beyaz etiketleme, markanız altında başka bir şirketin ürettiği hizmetlere katkıda bulunmak anlamına gelir. SEO, web sitenize gelen organik trafiği artırmak için web sitenizde yaptığınız tüm uygulamalardır.

Beyaz etiket SEO, ajansınızın müşterilerinize marka altında başka bir ajans tarafından yapılan SEO hizmetleri sattığı veya sunduğu anlamına gelir.

Neden Beyaz Etiket SEO Hizmeti Sağlayan Ajanslar ile İşbirliği Yapmalısınız?

Sürekli gelişmekte olan dijital pazarlama ortamındaki yeni trendlere ayak uydurmak zorlayıcı olabiliyor. Kurallar ve uygulama yöntemleri sürekli değişiyor ve yeni yenilikler sürekli gelişiyor. Ajansların beyaz etiketli SEO ajansları ile ortaklık kurmayı dört gözle beklemelerinin en önemli nedenlerinden biri budur.

Beyaz etiketli dijital pazarlama, bu sorunu aşmanın harika ve etkili bir yoludur. Bir beyaz etiketli SEO hizmet sağlayıcısı ile ortaklık kurarak, müşteri tekliflerinizi genişletebilir ve şirket içi uzmanlığınız olmayan konularda yardım sunabilirsiniz. Bununla, herhangi bir ek masrafa neden olmadan gelirinizi artırabilirsiniz.

Beyaz etiketli SEO’nun ne kadar faydalı olduğuna bir göz atalım:

1. Beyaz Etiket SEO Uzmanlığı Sağlayın

SEO, anahtar kelimeleri blog içeriğine ekleyerek organik sıralamayı iyileştirmekten çok daha fazlasıdır ve hızlı bir şekilde gelişmektedir. Her alanda uzmanlaşacak işler tasarlamak zordur.

Beyaz etiketli ajanslar belirli bir alanda uzmanlaşmıştır ve deneyimlidirler. Ayrıca en son endüstri trendlerine ve teknolojilere erişebilirler. Ayrıntılı olarak belirli bir alana odaklandıklarından, işi sizin için yapacak en iyi kişiler onlardır.

2. Mevcut Tekliflerinizi Genişletmenize Yardımcı Olur

Çoğu zaman müşteriniz web sitesi geliştirme gibi çok özel ihtiyaçlar ister. Bu noktada bir beyaz etiket ajansı ile ortaklık yapmak çok mantıklıdır. Beyaz etiketli bir ajansla partner çalışarak, normalde sunamayacağınız hizmetleri sunabilirsiniz.

3. Zaman Kazanın ve Maliyeti Azaltmanıza Yardımcı Olun

Şirket içi bir ekip oluşturmak, hizmetlerinizi kendini bünyenizde sağlamak için zamana ve kaynaklara ihtiyacınız vardır. Beyaz etiket hizmetleri ve çözümleri konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip beyaz etiketli bir ajansla ortaklık, daha fazla insanı işe almadan ve daha fazla genel gider yaratmadan işlerinizi geliştirmenizi sağlar.

Bu sadece zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda uzman olmanız için yıllar sürebilecek alanlarda zaman ve iç kaynakları israf etmeyeceğiniz anlamına da gelir.

4. Büyüme Fırsatlarının Keyfini Çıkarın

Beyaz etiket SEO, aynı anda birçok müşteri için çalışmanıza ve giderinize / yatırımınıza eklemeden gelirinizi artırmanıza olanak tanır. Daha fazla getiri, büyümeniz için daha fazla iş fırsatı elde etmenizi sağlar.

Dahası, uzmanlar müşterileriniz için çalıştığından, yüksek müşteri elde tutma oranına da sahip olursunuz; şimdiki müşterileriniz mutlu. Bu, markanızı ve işinizi büyütmeniz için size daha fazla alan sağlar.

5. Yüksek Kaliteli Potansiyel Müşteriler Oluşturmanıza Yardımcı Olur 

Ajansınızın büyümesi, daha fazla müşteri edinmeye bağlı olacak, ne kadar çok müşteriniz varsa, o kadar çok gelir elde edeceksiniz. Uzmanlardan oluşan bir ekipten gelen kaliteli SEO dış kaynak hizmetleri ile, potansiyel müşterilerinize daha geniş bir hizmet yelpazesi sunabilir ve kaliteli müşteri adayları oluşturabilirsiniz.

6. Müşterileriniz ve Sektör Hakkında Değerli Bilgiler Edinirsiniz

Beyaz etiket SEO kullanmak, müşteri tabanınız hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlar. Çevrimiçi varlıkları ne kadar etkili? Hangi anahtar kelimeleri hedefliyorlar? Web siteleri nasıl yapılandırılmıştır?

Tüm bunlar, mevcut ve gelecekteki müşteriler için daha iyi pazarlama stratejileri sağlamak için kullanılabilecek değerli bilgilerdir.

Her işletme, daha fazla karla daha az genel gider elde etmek için bir ağ geçidi arar ve beyaz etiketli SEO’nun ajanslara, özellikle küçük işletmelere yardımcı olduğu yer burasıdır. SEO, herhangi bir başarılı dijital pazarlama stratejisinde önemli bir rol oynar. 

Beyaz etiket SEO, dikkatini temel yetkinliklerinden uzaklaştırmadan dijital pazarlama teklifleri listesini genişletmek isteyen ajanslar için harika bir seçenektir. Ajansların temel yetkinliklerine odaklanmalarına ve farklı sektörlerden çok sayıda müşteri oluşturmalarına olanak tanır.

Yorum Bırakın