CloudStats, Linux sunucu izleme ve ağ izleme için güçlü bir araçtır. Bir Hizmet Olarak Yazılım aracı, CPU ve RAM kullanımı, uygulamalar ve işlemler performansı, ağ durumu ve daha fazlası gibi sistem sağlığı ile ilgili tüm temel göstergeleri izlemenizi sağlar. En iyi şey, CloudStats‘ın kullanıcılardan minimum teknik beceri gerektirmesi ve uzak sunucu izlemesi için mevcut diğer yazılım ürünlerinden çok daha ucuz olmasıdır.

Nasıl çalışır?

-CloudStats hesabına giriş yapın ve sunucu izleme aracısını sunucuya yükleyin.

-Sunucu izleme etkinliğini başlatmak için yalnızca bir SSH komutu kullanın.

-Aracı, sunucularınız ve ağlarınız hakkında farklı ölçümler toplar.

-Sistem sağlığınız hakkında raporlar alın ve E-posta, Skype veya Slack ile uyarılar alın.

-BT altyapınızın durumunu evden veya işyeri bilgisayarından veya bir mobil cihazdan izleyin.

-Verilerinizi düzenli olarak yedekleyin.

Sunucu İzleme

CloudStats sunucu izleme aracı ile tüm sanal altyapınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Sistemde aşırı yük veya arıza oluştuğunda, tercih edilen yöntemle (Skype, Slack veya E-posta) sorunlar hakkında bir bildirim alırsınız. Böylece herhangi bir uyarı işlemine proaktif olarak tepki verebilir ve sunucunuzun aksama süresini zamanında önleyebilirsiniz.

CloudStats’in başlıca özellikleri

Linux, Debian, Ubuntu, CentOS, Windows Sunucu İzleme;

Veri Yedekleme seçeneği;

Ağ izleme;

CPU, Disk, RAM kullanımı;

Apache, MySQL, FTP, DNS ve diğer servislerin izlenmesi;

Süreç İzleme;

Dış Çekler;

URL izleme;

PingMap;

Özel E-posta, Skype ve Slack Uyarıları;

Uzaktan kumanda;

Ücretsiz hesap mevcut

CloudStats, Microsoft Azure bulut teknolojisiyle çalışır ve izleme sonuçlarının her zaman doğru ve güncel olduğundan emin olur. CloudStats ile, İnternet bağlantısı olan bir PC veya mobil cihaz kullanarak dünyanın herhangi bir yerinden sunucu izlemesi gerçekleştirmek mümkündür.

CloudStats Sunucu İzleme hizmeti, kaç tane web sitesi, sunucu ve bulut örneği bulunduğuna ve nerede bulunduğuna bakılmaksızın Linux veya Windows sunucularınızı izlemek, yedeklemek ve yönetmek için tek bir yerden erişen bir çözümdür. Bu bir Hizmet Olarak Yazılım aracı, hem ticari hem de kişisel kullanım için uygundur.

Yorum Bırakın