İstanbul Bilgi Üniversitesi e-ticaret kulübünün organize ettiği e-Ticaret Akademi etkinliğini geçen sene olduğu gibi bu sene de destekleyen isimtescil, 11 Kasım Pazar günü genç girişimcilerle buluştu.

Elektronik ticaretin hızla geliştiği günümüzde, ekosistemin yeni girişimcilerini desteklemeye devam eden isimtescil.net, Akademiye Ana Sponsor olmasının yanı sıra, altyapı tarafındaki birikimini de etkinlik bünyesinde düzenlenen bir oturumda katılımcılara paylaştı.

10 Kasım – 15 Aralık 2012 tarihleri arasında sektörün önemli isimlerini, girişimciler ile buluşturacak olan  e-Ticaret Akademi,  etkinlik boyunca kendi alanında uzmanlaşmış pek çok  konuşmacıya yer vererek,  e-ticarete adım atmak isteyen gençlere  “bu yolda nelerle karşılaşabileceklerini”  aktarmaya çalışacak.

Geçtiğimiz yıl da isimtescil‘in Ana Sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, ortalama 400 girişimci adayını, profesyonellerle buluşturmayı ve bu sayede sektörün doğru birikimlerle ivmelenmesi adına “deneyim paylaşımını” tabana yaymayı hedefliyor. 

Sektörle doğrudan ilgili pek çok genç girişimci ile aynı atmosferi paylaşmak oldukça heyecan vericiydi.  İsimtescil olarak e-ticaret sektörünün büyümesini önemsiyoruz.  Akademiye sponsor olmamız da bu yüzdendir. Genellikle şirketler sponsor olacakları mecrada kaç kişi için görünür olacaklarına veya kısa – orta vadeli satış potansiyellerine odaklanıp, karar verirler. Biz akademiye bu mantıkla yaklaşmadık.  Bizim için Türkiye’de e-ticareti ana kanalda büyütecek olanlar buradaki genç arkadaşlarımız. Onların bir araya gelmesi ve bir şeyleri tartışıyor, konuşuyor olması çok önemli.  Akademi faaliyetini sürdürdüğü müddetçe destek vermekte kararlıyız.

Webrazzi, MedyaNet, ReklamStore ve SDN gibi pazar ağırlı olan internet oluşumlarının da destek verdiği Akademi, 16 Aralık gecesi düzenlenecek sektörel bir kokteyl ile kapanışını yapacak.

 

 

Yorum Bırakın