Instagram bugün Reels için Remix özelliğini kullanıma sunduğunu açıkladı. Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya paylaşım platformu Instagram kendini güncellemeye devam ediyor. Instagram özellikleri arasında yer alan ve video çekimi için kullanılan Reels Remix nedir? Reels Remix ne için kullanılır? Bu sorularınızın cevabını sizler için araştırdık.

Remix ile insanlar mevcut bir Reels videosuyla yan yana olacak şekilde kendi Reels videosunu oluşturabilecek. Peki Remix özelliğini nasıl kullanabiliriz?

•En çok beğendiğiniz bir Reels videosu seçiniz

•Üç nokta ikonundan menüye girin ve “Remix this Reel” seçeneğini tıklayınız

•Ekran bir tarafta orijinal Reels videosu olacak şekilde ikiye bölünecek, burada karşılıklı olarak kendi Reels videonuzu çekin

•Kaydettikten sonra ses ayarlarını yapın

•İstediğiniz düzenlemeleri yaptıktan sonra ve paylaşın.

Bu yeni özellik ile birlikte sadece yeni yüklenen Reels videoları üzerinden Remix özelliği kullanılabilecek. Live Rooms, Hikayelerde anket ve soru, Artırılmış Gerçeklik gibi interaktif özelliklerin insanların Instagram deneyimlerinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Instagram, Remix özelliği ile insanlara yeni trendler ve içerik üreticileriyle etkileşimde bulunmak ve yaratıcı içerikler üretmek için yeni yollar sunmayı amaçlıyor.

Yorum Bırakın