Merhaba isimtescil Hybrid Cloud kullanıcıları;

5 Mart 2013 tarihine kadar Plesk 9 olan tüm Windows platformlu sunucularımızı Plesk 11 sürümüne yükselttiğimizi  paylaşmak ve bu teknoloji iyileştirmemizin size kazandıracağı avantajlardan bahsetmek istiyoruz.

Plesk 11 ile neler değişiyor?

Tasarım olarak marjinal bir görünüme kavuşan Plesk 11 önceki sürümlere göre daha stabil, daha navigatif ve alışık olduğunuz panel işlevselliğini hız faktörü ile güçlendirmiş  yepyeni bir deneyim vaadi ile karşımıza çıkarıyor.

Plesk 11 ile panelin “Applications” bölümünden Windows Platformlu (PHP desteği olan) sunuculara sorunsuz şekilde WordPress, Joomla, Drupal gibi uygulamaları yükleyebilmenin yanı sıra, tam anlamı ile 64 bit desteğini Windows Server 2008 R2  hakimiyeti ile bütünleştiren ve sunucu sahipleri için ISS 7.5 versiyonunu dize getiren muazzam bir yönetim aracına sahip olacağınızı da hatırlatmak isteriz.

Son olarak: Bu yeni teknolojiye adapte olurken  karşılaşabileceğiniz tüm sorunlarda teknik destek ekibimizin 7/24 size yardımcı olmak için hazır bulunacağını hatırlatır, teknoloji iyileştirmelerimizde gösterdiğiniz sabır ve anlayış için bir kez daha teşekkür ederiz.

 

Yorum Bırakın