WhatsApp’a üç mavi tık özelliği gelip gelmeyeceği konusuna açıklama geldi. Peki herkesin merakla beklediği üç mavi tık özelliği geliyor mu? İşte sorunuzun cevabı haberimizde…

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 2014 yılının Şubat ayında yaklaşık 20 milyar dolar bedelle Facebook yeni adı ile Meta tarafından satın alındı. 2021 yılında birçok farklı platformda, daha önce olmadığı kadar farklı yenilikler geliştiren ünlü mesajlaşma uygulamasının ‘üç tik’ özelliği üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

WaBetaInfo, WhatsApp iddiasını yanıtladı

Geçtiğimiz yıl içerisinde kullanıcıları için birçok yenilik ve güncelleme sunan WhatsApp, yine geçtiğimiz yıl içerisinde sık sık konuşulan üç mavi tık konusunda açıklama getirildi. Peki üç mavi tık nedir? Üç mavi tık, gönderilen mesajın hükümet / güvenlik güçleri tarafından okunduğu anlamına geldiği gibi çeşitli iddialar da ortaya atılmıştı. WhatsApp, konuyla ilgili dedikodu ve şüphelerin artması ile beraber böyle bir özelliğin uygulamada yer almadığını açıklamıştı. Diğer bir iddiaya göre, eğer kullanıcılar mesajlarında iki yerine üç mavi tik görürlerse, bu konuşmanın ekran görüntüsünün alındığına işaret ediyor olacaktı.

WABetaInfo’nun sosyal medya hesabı tarafından yapılan açıklamaya göre; WhatsApp’ın böyle bir yenilik üzerinde çalışmadığını ve haberinin tamamen yalan olduğunu söyledi.

Yorum Bırakın