WordPress yeni sürümü Jaco’yu tanıttı. Ünlü ve devrimci caz basçısı Jaco Pastorius’un onuruna “Jaco” adı verilen WordPress 5.2 sürümü, site alt yapısında meydana gelen sorunlara yönelik önemli geliştirmeler ile size yardımcı olacak gibi duruyor.

WordPress 5.2 sürümü, site alt yapısında meydana gelen ölümcül hataları tanımlamak ve düzeltmek için rahatlıkla kullanabileceğiniz araçlar var. Özellikle “Jaco” adı verilen WordPress 5.2 sürümünde sitenizde yolunda gitmeyen bir durum ile karşılaştığınız da kullanıcı olarak kolaylıkla müdahale edebilirsiniz. Kısaca sitenizi tek başınıza rahatlıkla yönebilir, müşterilerinize de geliştirici yardımlarda bulunabilirsiniz. WordPress 5.2 Jaco sürümüne eklenen araçlar ihtiyacınız olduğunuz zaman size anında doğru bilgilere ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Site sağlığı özelliklerini daha çok geliştiren WordPress, 5.2 sürümünde sorunların ayıklanması için iki yeni araç eklendi. Ayrıca, geliştiricilerin site sahipleri için hata ayıklama bilgilerini içerebileceği bir alan ekledi.

Eklenti Uyumluluk Kontrolleri

WordPress yeni sürümü 5.2’de, PHP sürümünün kurulu eklentilerle uyumlu olup olmadığını otomatik olarak belirleyecektir. Eklenti, sitenizin şu anda kullandığından daha yüksek bir PHP sürümü gerektiriyorsa, WordPress, etkinleştirmenize izin vermeyerek olası uyumluluk hatalarını önleyecektir.

Yorum Bırakın