Giyilebilir teknoloji denilince akla ilk gelen ürünlerden biri hayatımızı kolaylaştıran akıllı saatler. Kalp atışımızı ölçmekten sesli arama yapmaya kadar birçok konuda kolaylık sağlayan bu saatler son dönemlerde giderek popüler oldu. Sizler için akıllı saatlerin bir listesini oluşturduk.

Huawei Watch GT2

HUAWEI’nin kendi geliştirdiği giyilebilir çip Kirin A1, çift çipli tasarım ve akıllı güç tasarrufu teknolojisi ile, size 2 hafta boyunca gece gündüz hizmet ediyor.

Minimalizmin estetik tasarımından esinlenen HUAWEI WATCH GT 2, çerçevesiz görüş oluşturmak için yüksek kaliteli bir 3D cam yüzü birleştiriyor.

HUAWEI WATCH GT 2, antremanlarınızı hassas konumlandırma sistemleriyle takip eder ve TruSeen ™ 3.5 ile kalp atış hızınızı izler.

Gündelik hayatınızı kolaylaştırmak için HUAWEI WATCH GT 2, Bluetooth çağrısı, cihaz içi Müzik, Mesaj Bildirimi, TruSleep 2.0 uyku izleme ve TruRelaxTM Stres izleme gibi özellikleri destekler.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Galaxy Watch Active2, Bluetooth veya LTE seçenekleri arasındaki tercihinizle başlayarak ilk günden itibaren kişiselleştirilmiş bir çözüm sunar.

İnce bir gövde ve hızlı kullanım sağlayan dokunmatik çerçeve ile kesintisiz ekran deneyiminden maksimum fayda sağlayabilirsiniz. Galaxy Watch Active2, ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sağlayan daha geniş bir ekran alanı için saf siyah ve neredeyse görünmez bir sınır içeren genişletilmiş bir ekrana sahiptir.

Görünüşünüze ve ruh halinize uygun bir saat kadranıyla kendinizi ifade edebilir o gün için seçtiğiniz kıyafetlerin bir resmini  çektiğinizde Galaxy Watch Active2, uyumlu bir saat kadranı sunar.

Galaxy Watch Active2 ile sağlığınızı takip etmek her şeyden önce geliyor. Sağlık takibi özelliği, nabzınızı kontrol altında tutar ve normal seviyelerin üzerine çıkması veya altına düşmesi durumunda size bir uyarı gönderir.

Xiaomi Amazfit Pace 2(Stratos)

Xiaomi Amazfit Stratos GPS’li Spor Akıllı Saat sahip olduğu geniş fonksiyonları ve özellikleri nedeniyle kolunuzdan çıkarmayı düşünmeyeceğiniz bir akıllı saattir. Fitness ve Spor Takibi, GPS, Adımsayar, nabız ölçer, Bildirim görüntüleme, alarm ve pusula vb. daha pek çok fonksiyona sahiptir. Seramik çerçeve, 2.5D gorilla glass ve paslanmaz çelik malzemesiyle oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Firstbeat’ın kalp atış hızı analiz motoru sayesinde kardiyovasküler fitness seviyenize VO2max cinsinden erişebilirsiniz. VO2max, vücudun besin maddelerini enerjiye dönüştürmek için oksijen kullanma yeteneğini tanımlar. VO2max işlevselliği ile hayati fizyolojik bilgilere erişebilir, kişiye özel koçluk rehberliği yapabilir, antrenman motivasyonu kazanabilir ve profesyonel sporcular tarafından kullanılan aynı bilimsel olarak kişiselleştirilmiş antrenman bilgisinden yararlanabilirsiniz.

Bu akıllı saat, 5 ATM1 su geçirmezlik derecesine sahiptir (yaklaşık 50 metre veya 164 feet su basıncına eşittir ). Havuzda yüzerken giyebilirsiniz.

Xiaomi Amazfit GTR

24 Gün Devrimci Pil Ömrü sayesinde bataryanızın bitmesi hakkında endişelenmeye gerek yok. Düşük güç tüketimi, yeni ve gelişmiş devre tasarımı, derin güç optimizasyonu ve güç tüketimi yönetimi ile gelişmiş bir çip barındıran Amazfit GTR üç haftadan fazla bir süre  mükemmel performans sağlar.

50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı Amazfit GTR, birden fazla yüzme senaryosunu da destekler. Saat, yüzme konumunuzu otomatik olarak tanıyabilir ve SWOLF, tempo veya kalori tüketimi gibi verileri kaydedebilir ve her yüzdüğünüzde veriler üzerinde doğru bir analiz sağlar.

Honor Magic Watch 2

Honor MagicWatch 2’nin gövdesi, havacılık sektöründe yaygın olarak kullanılan, ağırlık oranına karşılık yüksek güç ve günlük aktivitelerden kaynaklanan çizik ve sıyrıklara karşı daha az eğilim sergileyen 316L paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Kişiselleştirilebilir Saat Kadranları sayesinde sadece zamanı göstermekle kalmayan MagicWatch 2,fotoğraflarınızda yapacağınız kendi kişisel dokunuşlarınızı da gösterebilir.
İçerisinde birden fazla fotoğraf saklayabileceğinizden, bileğinizi her kaldırdığınızda farklı bir fotoğraf gösterilir.

15 Fitness Modu ile hedeflerinize ulaşmak için motivasyonunuzu kaybetmeyin. MagicWatch 2’nin fitness modları, uygulanabilir tavsiyeleri gerçek zamanlı olarak sunan VoiceOver Guidance4 özelliğine sahiptir. Daha iyi bir gece uykusu için akşamları biraz ara verin ve nefes uygulaması ile zihninizi rahatlatmak için bir dakikanızı ayırın.

Yorum Bırakın