Her yıl haziran ayının 3. haftası kutlanan Babalar Günü bu yıl 21 Haziran’a denk geliyor. Uzun süre evde kaldığımız pandemi süreci sonunda normalleşmeye başladık ve artık sevdiklerimizle sosyal mesafeyi koruyarak görüşebiliyoruz.

Bu yıl Babalar Günü’nde babanız ile vakit geçirme fırsatınız varsa bunu kaçırmayın ve onu günlük hayatta işini kolaylaştırabilecek, işlevsel hediyeler ile mutlu edin 😊

İsimtescil olarak dijitalleşmenin daha da önem kazandığı ve hayatımızın her alanında hakimiyet kurduğu bugünlerde babalarımız için dijital hediye fikirleri derledik.

Giyilebilir Teknolojinin Gücünden Faydalanın

Giyilebilir teknoloji gittikçe hayatımızın her alanında yer almaya başlıyor. Genç kuşaklar teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmaya açık olsa da çoğumuzun anne – babası teknolojiye uyum sağlamakta güçlük çekebiliyor. Bu noktada hem onların teknoloji ile bağını kuvvetlendirmek hem de teknolojinin işlevselliğini kullanmalarını sağlamak için akıllı saat seçeneğini düşünebilirsiniz. Bildiğiniz gibi akıllı saatler zamanı göstermenin dışında birçok özelliğe sahip.

Akıllı saatler günlük aktiviteleri takip edebiliyor. Günlük atılan adım sayısı, uyku düzeni, kalp ritmi gibi özellikler sayesinde babanızdan uzak olsanız da onun sağlığını kontrol etmesini sağlayabilir ya da kendi telefonunuza entegre ederek babanızın değerlerini siz kontrol edebilirsiniz.

Babanıza akıllı saat almadan önce kullanımının kolay olmasına ve çok fazla özellikten ziyade onun işine yarayacak özellikleri barındırmasına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Siz çok iyi bir teknoloji kullanıcısı olabilirsiniz ancak ebeveynler bu konularda sizin kadar pratik düşünemeyebilir ve teknolojik aletleri kullanmayı öğrenmeleri süreç alabilir.

Tablet İyi Bir Seçenek Olabilir

Akıllı telefon kullanımı artık her yaş grubuna yayılmış durumda ancak akıllı telefonlara hala alışamayan ve kullanırken zorlanan kişiler de var. Bu kişiler tahmin edeceğiniz gibi yaşı daha büyük olan insanlardan oluşuyor. Sosyal medya kullanımına yeni yeni adapte olan ve dijital dünyanın nimetlerini henüz keşfeden bir babanız varsa ona tablet hediye edebilirsiniz. Tablet telefona göre daha büyük bir ekran sunduğu için, kullanımı çok daha rahat olacaktır. Babanızın tabletiyle dijitali daha çok seveceğine eminiz 😊

Girişimci Babalara, Alan Adı Hediyesi Yakışır!

Babanızın hali hazırda bir işi varsa ancak henüz dijital ortamda varlık gösterememişse ya da uzun zamandır uygulamayı planladığı bir iş fikri varsa ona alan adı hediye edebilirsiniz. İsimtescil üzerinden dilediğiniz domaini sorgulatabilir ve satın alabilirsiniz.

Fikirlerini ya da işini dijital ortama aktarmak konusunda babanıza destek olmanız onu çok mutlu edecektir. Fikirleri destekleyen ve yeni bir boyuta taşıyan hediyelerin değeri paha biçilemez.

Hatta zamanınız varsa ya da hızlı aksiyon alarak web sitesi tasarlayabileceğinizi ya da tasarlatabileceğinizi düşünüyorsanız hediyenizi bir üst aşamaya taşıyıp ona harika bir site dahi hediye edebilirsiniz. Unutmayın ki birçok ebeveynin dijital dünya ile bağlantısını sağlamada sorumluluk çocuklarına düşüyor 😊

Şimdiden tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutlarız. İyi ki varsınız.

Yorum Bırakın