Koronavirüsün etkisi nedeniyle pek çok ailenin bu yıl Anneler Günü’nü evde geçirmesi muhtemel. Hiçbir şey annenizle birlikte geçirilen zamanın yerini almaz, ancak sosyal mesafe kurallarından dolayı ziyaret etmek yerine annenize bir hediye göndermek istiyorsanız bu listenin tam olarak aradığınızı bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. İster kitap kurdu, ister spor düşkünü bir anneniz olsun, hepimizin annesi hayatı boyunca çocuğu için en iyisini istemiştir. Koronavirüs etkisiyle dijitalleşme süreçlerimizin arttığı bugünlerde isimtescil.net ailesi olarak anneniz için mükemmel teknolojik hediyeler bulduk.

  1. Mobil Yazıcı

Bütün anneler fotoğraf çekmeyi sever ve hepsini albümlerde özenle saklar. Akıllı telefon fotoğrafçılığı çağında, fotoğrafları doğrudan bir telefondan basan bir mobil yazıcı anneniz için harika bir hediye. Üstelik anneleriniz için kullanımı kolaydır, çok pahalı değildir ve çektikleri fotoğrafları dilediği gibi bastırma imkanı bulabilir!

  • En Sevdiğiniz Yemeği Uzaktan da Yapabilirsiniz!

Annenizle en çok yapmayı sevdiğiniz yemek veya tatlıyı uzaktan da hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken gerekli malzemeleri aldıktan sonra annenizi görüntülü konuşma üzerinden arayarak, en sevdiğiniz yemeği yapmak. Uzakta olsanız bile annenizi güldürebilecek bir sanal aşçılık seansı yapın.

  • Kablosuz Kulaklık

Eğer anneniz spor yaparken müzik dinlemeyi seviyorsa kablosuz kulaklıklar onun için iyi bir seçenek olacaktır. En zorlu egzersizlerde bile güvenli bir şekilde kullanabilir, üstelik pil ömrü uzun süre kullanmasını sağlayabilir. Kaybolmamaları için de saklama kutusu bulunmakta.

  • Annenize Ait Bir Web Sitesi

Bu anneler gününde annenizin yanında olamayabilirsiniz fakat ona olan sevginizi bir blog açarak gösterebilirsiniz. Blogunuzda en sevdiğiniz fotoğraflarınızı, annenizle asla unutamayacağınız eşsiz anılarınızı paylaşabilirsiniz. Anneniz bu hediye sayesinde hep yanında olduğunuzu hissedecektir.

Annenize ait bir alan adı ve hosting hizmeti almak için siz de hemen isimtescil.net adresini ziyaret edin!

  • Online Bağış Yapabilirsiniz

Araştırmalar paylaşmanın bizi daha mutlu ettiğini gösteriyor. Onun adına önemsediği bir hayır kurumuna bağışta bulunarak anneni mutlu edebilirsin.

  • Birlikte Film İzleyin

Netflix Parti özelliği kısa süre önce yayınlandı ve uzakta olan annenle film izlemek için daha iyi bir zamanlama olamazdı. Bu uygulama sayesinde anne ile bir filmi eş zamanlı olarak izleyebileceğiniz ve hatta en sevdiğiniz sahneler hakkında sohbet edebileceğiniz bir platform sağlıyor.

  • Video Hazırlayın

Sosyal mesafeden dolayı harika annelerimizi kutlamak için birlikte olamayacağımızdan, Anneler Günü tebrik videosu annenin sevilmesini ve takdir edilmesini sağlamak için eğlenceli kişiselleştirilmiş bir yoldur. Kardeşleriniz, büyükanne ve büyükbabalarınız, teyzeleriniz, amcalarınız ve kuzenlerinizle bir grup sohbeti oluşturun ve her birinden, annenizle, onun hakkında neyi sevdiklerini anlattıkları bir video göndermelerini isteyin.

  • Tarifleri Bir Araya Getirin

Birçok kuşaktan geçen birçok el yazısı yemek tarifi, dökülen sıvılardan zarar görmeye başlar ve kaybolur. Elinizdeki tarifleri bir web sitesine yazıp yükleyerek annenizin en sevdiği aile yemeklerinizin tariflerini sonsuza kadar korumanıza yardımcı olacaktır. Anneniz de böylelikle yapmak istediği yemeği bulmak için malzemeye göre kolayca arama yapabilecektir.

  • E-Kitap

Çoğu kişi basılı kitabı bir e-kitap okuyucusuna tercih etse de annenizin bu hediyeye bayılacağından eminiz. Eğer çok kitap okumayı seven bir anneniz varsa ve ağır kitaplar taşımaktan sıkıldıysa bu hediye tam ona göre! Çoğu insanın ihtiyaçları ve bütçeleri için uzun vadede çok uygun bir hediye olacaktır. İçinde binlerce e-kitabı tutabilir, su geçirmez ve oldukça uygun fiyatlı.

Yorum Bırakın