DirectAdmin, web sitelerinin yönetimini daha kolay hale getirmek için hazırlanan web hosting kontrol panelidir. DirectAdmin, kısaca DA olarak da bilinir.

Web Sayfası Yönetiminin En Kolay Yolu: DirectAdmin

DirectAdmin, kullanılması oldukça kolay bir kontrol paneline sahiptir. Böylelikle web sayfaları kolaylıkla yönetilebilir. DirectAdmin, gerek acemi kullanıcılar gerekse tecrübeli kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği temiz ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. Firmanın 3 katmanlı tasarımı, tüm kullanıcı tipleri arasında geçiş yapılmasına olanak tanır. Panelin ve web sayfasının tasarımı tek bir tuşla değiştirilebilir. DirectAdmin port bulmak konusunda oldukça etkilidir.

DirectAdmin ile Web Sayfanızı Hızlıca Yönetin

DirectAdmin’in kontrol paneli, çalışan en hızlı kontrol paneli olmak için tasarlanmıştır. Sistem kaynaklarının en azını kullanarak çalışan bir yazılımdır. Bu özellik DirectAdmin’i her türlü sunucu için ideal bir yazılım haline getirir.

DirectAdmin En Güvenilir Hosting Yazılımlarından Biridir

DirectAdmin yazılımı sayesinde sistemlerdeki web sayfalarının çevrimdışı olduğu süre en aza iner. DirectAdmin’in sunucuya gönderdiği bildirimler sayesinde olası kesintiler ve hatalar engellenir. Sistem yöneticileri, yazılımlarının versiyonunu kontrol panelini bozma korkusu olmadan istedikleri gibi yükseltebilir veya düşürebilir.

DirectAdmin Müşteri Hizmetleri ile Dikkat Çekiyor

DirectAdmin web hosting firması, müşteri hizmetleri konusunda da iyi iş çıkarıyor. Müşteri hizmetleri sayesinde istediğiniz cevaplara çabucak ulaşabilirsiniz. DirectAdmin’in bilgi bankası sayesinde ihtiyacınız olan bilgiye sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bilgi bankasında sorunuzun cevabını bulamadıysanız, DirectAdmin’in forumlarında yeterli bilgiye ulaşma imkânınız bulunuyor. Ayrıca, DirectAdmin’in sahip olduğu yardım masası sayesinde sorunlarınıza hızlıca cevap bulabilirsiniz. Eğer tüm yollardan probleminize çözüm bulamazsanız, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

DirectAdmin Oldukça Uygun Fiyata Sahiptir

Web hosting hizmetleri oldukça maliyetli hizmetlerdir fakat DirectAdmin’in maliyeti diğer hosting hizmetlerine göre oldukça düşüktür. DirectAdmin hosting hizmetine aylık 29 dolar vererek sahip olabilirsiniz. Eğer daha uzun süreli bir üyelik satın almak istiyorsanız, yıllık 200 dolar ödeyerek DirectAdmin’in sunduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. DirectAdmin’i ömür boyu kullanmak isteyen kişilerin ödemesi gereken ücret ise 299 dolardır.

Sunucunuzu Bir Üst Seviyeye Taşıyın

DirectAdmin; kullanıcı dostu arayüzü, hızlı yapısı, güvenilirliği ve son derece yardımsever müşteri hizmetleri ile biliniyor. DirectAdmin Php 7 ile de uyumludur. DirectAdmin’in kontrol paneli tasarımını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. DirectAdmin’de ilginizi çekebilecek birçok tema bulunmaktadır. Üstelik DirectAdmin kurulumu çok basittir ve kullanıcılarına sunduğu demosuyla yazılımı test etmeniz için bir olanak da sağlar. İşte tüm bu özellikleri ile DirectAdmin kullanıcı dostu bir web hosting hizmeti olduğunu kanıtlıyor.

Yorum Bırakın