Huawei, 26 Mart Paris’te gerçekleştirdiği lansmanda amiral gemisi P30 Pro’yu tanıtmıştı. Tanıtımından 2 gün sonra da kullanıcısına ilk güncellemeyi sunmuştu. İlk güncelleme ile beraber dikkat çeken en önemli özellik ise kamera olmuştu.

Şimdi ise Huawei aradan geçen bir ayın sonunda tekrardan kullanıcısı için bir güncelleme daha yayınladı. Yeni gelecek olan güncellemenin odak noktası olarak parmak izi okuyucusu dikkat çekiyor.

Çin teknoloji devi Huawei P30 Pro güncellemesinde gelen özellikler;

Akıllı telefonlar da en önemli özellik artık kamera’yı etkin şekilde kullanmak olduğunu düşünürsek Huawei P30 Pro’da kamera güncellemesi ile kullanıcısına benzersiz bir kullanım deneyimi sunmayı planlamış. P30 Pro ilk güncelleme ile kamerasında gece modunu iyileştirmiştir. Düşük ışıkta Super Zoom özelliği ile çekimler artık daha kaliteli.  

İkinci güncelleme de, parmak izi okuyucu iyileştirilmiş. Parmak izi okuyucusu artık daha hassas. Ayrıca, sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve diğerlerinde izlediğiniz videoların ses ve video senkronizasyonu sırasında meydana gelen problemleri ortadan kaldırıyor.

Güncelleme ülkemize daha gelmediğinden bu özellikler hakkında sadece yazılan haberlere göre kullanıcılara bilgi veriyoruz. Güncellemeyi ilk olarak Hindistan kullanıcıları aldı. Ülkemize ve Avrupa ülkelerinde en kısa süre de ulaşmasını bekliyoruz.

Yorum Bırakın