Oyun severlerin en sevdiği monitör olan LG UItraGear özellikle dünyanın en hızlı oyuncuların ve Esporun şampiyonları tercih ediyor. Peki dünyanın en hızlı oyuncularının bile tercih ettiği LG monitörün özellikleri nedir?

LG Electronics’in yeni LG UItraGear Monitörler, oyun severler ve profesyonel Espor oyuncuları tarafından tercih ediliyor. Dünyanın ilk 4K IPS 1 ms (GtG) Oyun Monitörü olan LG UltraGear 27GN950, 27 inç-68 santimetrelik ekranıyla da oyun severleri en heyecanlı maceraları bire bir yaşamaya davet ediyor. Oyun monitörleri artık birer aksesuar olarak da nitelendirildiği gibi bulundukları ortamada şık ve göz alıcı tasarımı ile renk katıyor.

Öte yandan 4K UHD çözünürlüğe sahip bu monitör, DCI-P3 renk gamının yüzde 98’ini ve 10 Bit rengi kapsıyor. Ürün, Esporcular ve oyuncuların yanı sıra profesyonel yaratıcı çalışmalar için de tatmin edici bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.

Bir futbolcu ya da basketbolcu için ayakkabı, top, forma gibi spor ekipmanları başarılı olabilmesi için son derece önemli. Bir Esporcunun da başarılı olabilmesi için ekipmanlarının en üst seviye ve kalitede olması gerekiyor. Bu ekipmanların başında da doğal olarak monitörler geliyor. Bir Esporcunun oynadığı oyunun tüm detayları göremediği, rakibinin hareketlerini gözleyemediği bir monitör ile başarılı olması oldukça zor.

Görselin Yanında Ses de Önemli

Esporcuların mücadele sırasında rakiplerini görerek analiz etmelerinin dışında oynadıkları oyuna ya da Espor platformuna bağlı olarak rakiplerini duyarak da avantaj sağlamaları gerekebiliyor. Ses senkronizasyonu moduna sahip LG ULtraGear 27GN950-B, oyundaki dinamik seslere göre yanıp sönerek Esporcunun sürekli olarak oyunda kalmasını ve rakipleri karşısında üstünlük kurmasını sağlar. Ayrıca monitör sahip olduğu Sphere Lighting 2.0 özelliği ile göz yorgunluğunu azaltırken Esporcuyu da oyunun derinliklerine çeker.

LG UItraGear Monitörler’ın Temel Özellikleri:

Ekran Tipi: Nano IPS

Ekran Boyutu: 27-inch-68cm

Çözünürlük: 4K UHD (3,840 x 2,160)

Yenilenme Oranı: 144Hz

Tepki Süresi: 1ms GTG

HDR: VESA DisplayHDR 600

Adaptive Sync : NVIDIA G-SYNC Compatible

Bağlantı: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)

Yorum Bırakın