Twitter yeni sayfa tasarımını tanıttı. Çıktığından bu yana sayfa tasarımından çok fazla değişiklik yapmayan Twitter, yeni görünümünü kullanımına sundu. İşte yapılan değişiklikler…

Sosyal medya platformları arasında oldukça popüler olan Twitter, kullanıcıları için değişiklik yapmaya devam ediyor. Yeni alarak tasarladığı arayüze baktığınız zaman, Instagram ana sayfa düzenine  benzeyen bir görünüm ile kullanıma sundu.  Yeni tasarımı oldukça sade yapan Twitter, kullanıcıları beğenme, yorum atma, retweet yapma ve paylaşma işlevlerini daha kullanışlı hale getirmiş.

Twitter’a Instagram dokunuşu

Yeni tasarımı incelediğiniz zaman, kullanıcı adlarının sol taraftan alınıp aynı blok içerisine başlık gibi yerleştirilmiş. Tweet’e gelen cevaplar, retweet, beğenme ve paylaşma butonları ise daha geniş bir alana yayılmış.

Atılan tweet’te yer alan görsel ve linkler de daha görünür bir şekilde geniş alanda görüntüleniyor. Bu özelliğin herkes için ne zaman kullanılabilir olacağına dair bir bilgi yer almıyor. Ancak önceki yeniliklerde uygulanan hesap açılış tarihi, onay durumu ve takipçi sayısı gibi değişkenlere bağlı olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: shiftdelete.net/

Yorum Bırakın