Bilgisayarınızda bulunan standart yazı fontlarından sıkıldıysanız veya bu yazı fontları sizin işinize yaramıyorsa birbirinden çeşitli yazı fontlarını ücretsiz indirebilir ve dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Bilindiği gibi yazı fontları göze hitap açısından tasarımın veya yazılacak yazının etkileyici olabilmesi için çok önemlidir.

Yaptığınız işin dikkat çekmesini istiyorsanız yapacağınız işin planını önemsediğiniz kadar seçeceğiniz yazı fontu da çok önemlidir. Araştırdığınız sitelerde karşılaştığınız yazı fontları indirme siteleri ücretli olabilir. Fakat her yazı fontunu indirmek ücretli değildir. Özellikle bazı tasarımcılar kendilerinin tasarladıkları yazı fontlarını ücretsiz indirebilme imkânı veriyor. Ücretsiz indireceğiniz yazı fontlarını dilerseniz kişisel dilerseniz işiniz için kullanabilirsiniz.

ucretsiz-font-indirmek

Yazı fontlarını ücretsiz indirebileceğiniz en iyi sitelerden birisi de dafont.com sitesidir. Bu yazı fontu sitesi Fransa çıkışlıdır ve herkes tarafından beğenilerek tercih edilmektedir. Bu donanımlı site üstelik tasarımcılara özel sayfalar açmaktadır. Böylece tasarımcılar bu sayfa sayesinde hem tanınır hem de yazı fontlarının burada yayınlanmasını sağlar. Beğendiğiniz bir yazı fontunu yazacağınız yazılarda deneme imkânı olan bu site oldukça kullanışlıdır. Bunun yanı sıra ücretsiz indirebileceğiniz yazı fontları hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtını bulmak için sitede forum sayfası da bulunmaktadır.

Yayınlanan yazı fontları diğer sitelerde bulunan yazı fontlarına göre daha cezbedici ve dikkat çekicidir. Eğer önemli bir iş için tasarım veya çalışma yapacaksanız kullanacağınız yazı fontunu dafont.com sitesinden tercih edebilirsiniz. Ayrıca kolay ve kısa sürede indirebileceğiniz yazı fontlarına sahip olmak için uzun süre beklemenize de gerek yoktur. Beğendiğiniz ve etkilendiğiniz yazı fontlarını çok kısa süre içerisinde sahip olabilir ve bunları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Tasarımcıların sık sık ziyaret ettiği ve burada bulunan yazı fontlarını beğenerek kullandığı bu site istediğiniz bütün yazı fontlarını bulma imkânı sağlıyor. Bu siteden umduğunuzu bulacak ve kafanızdaki yazı fontuna hemen sahip olabileceksiniz. Tek yapmanız gereken işlem dafont.com sitesine giriş yaparak bu sitede bulunan yazı fontlarını incelemek ve denemek olacaktır. Siz de çalışmalarınızın herkes tarafından beğenilmesini istiyor ve farklı görünmesini arzuluyorsanız bu siteden en güzel yazı fontlarına sahip olabilirsiniz.

2 Yorum

Yorum Bırakın