WhatsApp’ta son görülme tarihinde bir değişiklik meydana geldi mi? Son güncelleme ile beraber bazı alanlarda değişiklik yaşanacağı söylentiler arasında yer alıyordu. Ancak şuan bir güncelleme gelmeden Twitter’da TT olan WhatsApp konu başlığı gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

Dün  akşam sosyal medya gündeminde oldukça tartışma yaşanan konu ‘WhatsApp’ta son görülme tarihi kalktı mı?’ sorusu kullanıcıların aklını oldukça karıştırmışa benziyor. Onbinlerce WhatsApp kullanıcısı son görülme tarihinin kalkması ile ilgili paylaşım yapınca kafalarda karışmış oldu.  

WhatsApp son görülme tarihini nasıl düzenleyebilirim?

Şuan kullanıcılar bu soru nasıl düzeltebilirimin peşine düşmüş gibi duruyor. Bazı WhatsApp kullanıcıları son görülme tarihini arkadaşları paylaşmak isterken bazı kullanıcılar da paylaşmak istemiyor. Peki WhatsApp son görülmeyi nasıl düzeltebilirim? Öncelikli olarak WhatsApp’ınızı açınız. Daha sonra “Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son Görülme” yolunu takip etmeniz yeterli olacaktır.

Konu hakkında WhatsApp yetkililerinden hiçbir açıklama yapılmazken, yaşanan teknik sorununun da nedenini kullanıcılar olarak merak etmiyor değiliz. Umarız ki bu bilgi kirliliği kısa sürede netliğe kavuşur ve kullanıcılarında aklındaki kafa karışıklığı da kalkmış olur.

Yorum Bırakın