2021 yılının en popüler internet sitesi belli oldu. Pandemi döneminde sosyal medya platformları oldukça popüler hale geldi. Evde yapılan yemeklerden tutun eğlenceli videolara kadar insanlar vakitlerinin çoğunu sosyal medya da geçirdiler. Ve böylelikle sosyal medya mecraları, ciddi bir yükselişe geçti. İşte 2021 yılının en popüler internet siteleri…

Bu yılın en popüler sitesi TikTok

Cloudflare isimli firmanın yaptığı açıklamaya göre, 2021 yılındaki kullanıcı trendini gözler önüne serdi. Site popülerliği üzerine yapılan araştırma, ilginç sonuçları da gözler önüne serdi. “1.1.1.1 Genel DNS Çözümleyicisi” üzerinden elde edilen sonuçlar, Cloudflare‘ın küresel İnternet trafik kalıpları hakkında sahip olduğu bir dizi veriyi’ içermekte.

Kendi geliştirdiği Radar isimli hizmet ile detaylı grafikler paylaşmaya devam eden şirket, şaşırtıcı sonuçlar çıkardı. Buna göre 2021‘in en popüler internet sitesinin TikTok olduğu öğrenildi. Başarılı sosyal medya platformunu Google ve Facebook takip etti. Son dönemlerde başarısıyla dikkatleri üzerine çeken TikTok, yine de iki devi geride bırakmasıyla büyük sükse yapmayı başardı.

Sıralama             2021     2020

1.           TikTok.com       Google.com

2.           Google.com      Facebook.com

3.           Facebook.com  Microsoft.com

4.           Microsoft.com  Apple.com

5.           Apple.com         Netflix.com

6.           Amazon.com    Amazon.com

7.           Netflix.com       TikTok.com

8.           YouTube.com   YouTube.com

9.           Twitter.com      Instagram.com

10.         WhatsApp.com Twitter.com

Yorum Bırakın