Dijital feshane eğlencesine hazır mısınız? Bu yıl feshane eğlencesini dijital’e taşıdık. Ramazan günlerinin bereketini sizler için hazırladığımız eğlenceli oyunlar ve indirimler sizleri bekliyor. Peki dijital feshane nedir? Oyunlar nasıl oynanıyor? Vee çekilişe nasıl katılacağım? İşte sorularınızın cevabı.

Her yıl düzenlenen Ramazan etkinliklerini bu yıl İsimtescil olarak dijitale taşıdık. Dijital Feshane olarak adlandırdığımız web sayfamız ile herkese hitap ediyoruz. Yeni iş kurmak isteyen müşterilerimize sunduğumuz indirim kuponları ile işlerini dijitale taşımalarına yardımcı oluyor. Bununla beraber kuracağınız web siteniz için gerekli olan marka, sunucu ve hostinglerimiz de indirim fırsatını kaçırmayın.

Hanoi Kulesi oyunu

23 Nisan – 27 Mayıs 2020 tarihleri arasında Dijital Feshane sayfası üzerinden istediğiniz etkinliği yapabilirsiniz. Matematiksel zeka oyunu da olarak bilinen Hanoi Kulesi, bulmaca meraklıları için oldukça eğlencelidir. Hanoi kulesi, ahşap tahta üzerinde duran 3 çubuk tan oluşup bu çubukların birinde 6 adet halka bulunmaktadır. Bu denge oyununda eminiz ki zorlansanız bile çok eğleneceksiniz.

Hanoi Kulesi Nedir?

Dünyaca ünlü matematiksel zeka oyunu olan Hanoi Kulesi 1883 yılında icat edilmiştir. Brahma olarak ta adlandırılan bu oyun hakkında bir çok rivayet vardır; İlk başta 68 veya 70 adetle oynanan bu oyun bir aslında hazinenin de anahtarı olarak bilinmiştir.

Yakala ve Tıklama Rekorunu oyununda ise yuvasına saklanmış sincabın üstüne tıklayarak puan topluyorsunuz. Dikkatiniz sayesinde sincap yakalama oyununda oldukça eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Oyunlar dışında müşterilerimize Ramazan’a özel olarak sunduğumuz kampanyaları da bulabilirsiniz. Domain, hosting, sunucu, marka ve yeni üyelerimize sunduğumuz avatajlı paketleri bulabilirsiniz. Kupon kodları ile anında satın alabilirsiniz.  

Saklı hazine Blog sayfasında

Saklı hazineyi sizler için İsimtescil blog sayfasına sakladık. Her okuduğunuz haber belki size ‘İçi Dolu İsimtescil’ çantası kazandırma fırsatı sunuyor.  İsimtescil Blog sayfasındaki gizli linki bulun, formu doldurun  ve çekilişe katılın. Her hafta beş kişiye içi dolu İsimtescil çantası hediye ediyoruz.

Dijital Feshane Kampanya Koşulları

Domain Kampanya Koşulları:

1.İndirim sadece seçili domainlerde ve ilk yıl için geçerlidir. Bir yıl üzeri yeni alımlarda indirim sadece ilk yıl için uygulanacaktır.

2.İndirim domain süre uzatma ve transfer işlemlerinde geçerli değildir.

3.Kampanyanın son günü banka havalesi ile ödeme yapan kullanıcılarımız, 2 gün içerisinde ödeme yapma hakkına sahip olacaktır.

4.Tescil edilen domainlerde iptal ve iade işlemi yapılamaz. İade koşulları için tıklayınız

5.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

6.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Hosting & Sunucu Kampanya Koşulları:

1.İndirim yeni kayıt, süre uzatma ve paket yükseltme işlemlerinde geçerlidir. Sunuculardaki yükseltme işlemi buna dahil değildir.

2.İndirim Web klavuz paketinde geçerli değildir.

3.Kampanya öncesinde hosting paketi alan kullanıcılar sadece süre yenileme yada paket yükseltme yaparak indirimden faydalanabilir.

4.Kampanya boyunca 5 yıl al 4 öde opsiyonu devrede olacaktır.

5.Hybridpanel de yer alan indirim kampanyadan etkilenmeyecektir.

6.Süper eko daki +4$ kampanyadan etkilenmeyecek.

7.Kampanyanın son günü banka havalesi ile ödeme yapan kullanıcılarımız, 2 gün içerisinde ödeme yapma hakkına sahip olacaktır.

8.Kampanya döneminde Hosting paketi iptal yada iade işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. Kampanya sona erdikten sonra talebiniz gerçekleştirilecektir.

9.Sosyal medya, mail, sms ve web sayfamız üzerinden kampanya duyuruları yapıldığından kampanya sonrasında indirim talepleri kabul edilmeyecektir.

10.Kampanya döneminde alınan hosting veya sunucu paketleri kampanya sonrası iptal edildiğinde, yeni ürün alımı indirimsiz ücretlendirme ile yapılır.

11.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

12.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Marka Kampanya Koşulları:

1.İndirim sadece yeni marka başvurularında geçerlidir.

2.Birden fazla marka başvurularında da indirim oranı sadece 20TL olarak uygulanacaktır.

3.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

4.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Yeni Üye Kampanya Koşulları:

1.20TL indirim sadece hosting paketi ve sunucu yeni alımlarında geçerlidir.

2.Birden fazla kupon kodu tek seferde kullanılamaz.

3.İsimtescil Bilişim A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

4.Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Yorum Bırakın