Mail hosting nedir? Mail hosting sayesinde, hosting hizmeti alan kullanıcıların e-posta hesaplarını barındırabilirler. Peki mail hosting paketi alırken nelere dikkat etmeliyiz? Sizler için bu sorunun cevabını derledik.

Mail hosting hizmeti ve normal hosting hizmetini birbirinden ayıran en önemli ve büyük özellik sadece mail amacı ile kullanılmasıdır. Hosting ve mail hosting nedir diye merak ediyorsanız, Hosting web sitenizin verilerinin depolandığı barındırma hizmeti iken, mail hosting ise kurumsal firmaların kendi siteleri üzerinden şirket içi yazışmalar yada kurumsal yazışmalar için kullandıkları e-posta hesaplarının depolanması için sunulan barındırma hizmetidir.

Mail Hosting’in Kullanım Amacı Nedir?

Ülkece zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmadığımız bugünlerde mail hosting paketleri kurumlar tarafından oldukça önem kazandı. Evde çalışmaların artmasıyla beraber web sitelerinin kullanımı arttığında e-posta kullanımı da yaygınlaştı. İsimtescil gibi hosting firmalarından aldığınız barındırma hizmeti ile beraber müşterilerine web sitelerine bağlı olarak mail hosting hizmeti de vermektedir.

Kurumsal firmalar genellikle mail hosting hizmeti ile aldıkları zaman e-posta adresleri sayesinde firma içerisin de bilgi akışı, mail gönderimi, evrak paylaşımı, yeni duyuruları, istek, şikayet veya diğer tüm konu başlıklarını için de kullanılmaktadır. Ancak alınan bu hizmet sadece şirket için olup toplu gönderimler için kullanılamaz.

İsimtescil Mail Hosting Paketleri

İsimtescil mail hosting paketlerini incelediğiniz zaman bu dönem de fazlasıyla yararlanabileceğiniz avantajlar sunuyor.  HybridMail hizmeti, akıllı e-mail hosting servisi olarak müşterilerine sunmaktadır. İşlerinizi hem ofisinizden hem de cep telefonunuzdan rahatlıkla takip etmenizi sağlayan HybridMail ile artık hiçbir gönderiyi kaçırmayacak, tatilde yurtdışında toplantıda elektronik postalarınızı dilediğiniz platformdan anında cevaplayabilmenize yardımcı oluyor. İsimtescil HybridMail hizmeti hakkında merak ettiklerinizi buradan inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

İsimtescil mail hosting paketleri her müşteri için farklı avantajlar sunuyor. Şirketinizin mail akışını düşündüğünüz de size 3 farklı paket sunuyor. Bu paketler içinde yer alan ortak özellikler sayesinde, otomatik yanıtlama özelliği, %100 mobil uyumlu olması, Türkçe dil desteği, iş grupları dışında sevdiklerinizle beraber mail grubu oluşturma ve diğer ortak özellikleri sayesinde mail akışınızı kesintisiz olarak yönetebilirsiniz.

HybridMail Paketleri için tıklayınız

Mail Hosting Kullanımının Yararları

Mail hosting paketlerinin güvenlik seviyeleri oldukça yüksektir. Mail hosting hizmeti sayesinde maillerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Bununla birlikte, gelen/giden maillerde sorun yaşama ihtimaliniz çok daha az olacaktır, mail sunucuları özellikle mail için optimize edilmiştir.

Yorum Bırakın