Hosting tüm web siteleri için bir zorunluktur. Sitenize yüklediğiniz yazılar, resimler, video ve diğer içeriklerinizi çevrimiçi bir depolama alanınızda tutmalısınız. Peki siteniz ait tüm içeriklerinizi tutabileceğiniz hosting paketi seçimini neye göre karar vererek satın almalısınız? Hosting fiyatları ne kadar? Tüm sorularınızın cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız öncelikli olarak tüm dünyaya erişebilmeniz ve yayınlamak için kesinlikle bir hosting hizmeti satın almalısınız. Yaptığınız işe göre de hosting paket seçimini yapmalısınız. Hosting paketleri; Bireysel Paketler Kurumsal Paketler, Bayi Paketler olarak 3’e ayrılmaktadır. Bu paketler kendi aralarında farklı özelliklere sahipler. Yaptığınız işe göre satın alacağınız paket aynı oranda olmalıdır. Örneğin, bir e-ticaret sitesi kurdunuz. E-ticaret sitesine gün içerisinde çok fazla müşteri geleceğinden dolayı size ‘Bireysel Paket’ uymayabilir. Paketler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

Web hosting, World Wide Web’deki bir web sitesini barındırmak için gereken alanı kiralama veya satın alma işlemidir. HTML, CSS ve resimler gibi web sitesi içeriğinin çevrimiçi olarak görüntülenmesi için kiralanan veya satın alınan alan üzerine yerleştirilmesi gerekiyor.

Web barındırma (hosting) paketlerimiz çeşitli disk alanlarına ve aylık veri aktarım boyutlarına sahiptir. Siteniz için en doğru olan paketi seçmenize isimtescil.net olarak yardımcı olmak için buradayız. Başlangıçta satın aldığınızdan daha fazla web sitesi barındırma kapasitesine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, istediğiniz zaman yükselterek miktarlarınızı artırabilirsiniz. İhtiyaçlarınız için en iyi Hosting’i seçerek sorunsuz bir web sitenin sahibi olabilirsiniz. Bunun ötesinde ek özelliklere ihtiyaç duyan gelişmiş teknik kullanıcılar için, daha fazla depolama alanı ve daha fazla kontrol için Sanal Özel Sunucular sunuyoruz.

En Uygun Fiyatlı 2020 Hosting Paketleri!

Web site sahipleri Hosting seçimlerinde genellikle hosting fiyatları’nı göz ardı edebiliyor. Hem uygun fiyatlı bir hosting paketi hem de güçlü bir barındırma sistemi tercih ederken kesinlikle kaliteden de ödün vermemelisiniz.

Hosting fiyat paketleri aylık 0,89$’dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bir hosting paketi seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur, güvenirliliktir. Bu güveni, İsimtescil ekibi olarak müşterilerimize web sitelerine 7/24 özel destek vererek sağlıyoruz.

Yorum Bırakın