Bir işletmenin sahibi olmanız veya işletmenize yardımcı olmanız durumunda, başarılı müşteri adayları oluşturmak ve müşterilerin hizmetlerinizi veya ürünlerinizi satın almalarını sağlamak için her zaman yeni ve etkili pazarlama teknikleri aramanız muhtemeldir.

Gelen pazarlama web sitesinde nasıl kullanılır?

Basitçe söylemek gerekirse, “Gelen” kelimesinin önerdiği gibi, müşterileri işletmenize web sitesine ulaştırmayı amaçlayan bir pazarlama yöntemidir. Burada kendi yaptıkları şekilde ürünlerinizi ve hizmetlerinizi öğrenip ilgilerini çekeceklerdir.

Şirket ve müşteri arasındaki geleneksel dış pazarlama ilişkisini hayal edin ve esasen tersine çevirin. Müşteriler, kendileri için anlamlı, alakalı, faydalı içerik sağlayarak bir işletme web sitesine çekilerek bir pazarlama yöntemi oluşturarak, işletme daha anlamlı müşteri adayı oluşturma ve dolayısıyla daha iyi satış amaçlı dönüşümler deneyimleyecektir.

Gelen pazarlama nasıl çalışır?

Gelen pazarlamanın ne olduğunu biliyorsunuz, ancak işlerin nasıl yürüdüğü söz konusu olduğunda, nitty cesaretini biliyor musunuz?

Afterall, gelen pazarlamanın amacı, gidenlerin aksine, sadece kitlelere bilgi vermek yerine işinizin hedef kitlesi ile anlamlı bir etkileşim oluşturmaktır.

Öyleyse, neden tam olarak online pazarlamanın geleceğinden geliyor? Dijital çağda yaşadığımızı söylemek güvenli ve eski okul giden pazarlama yöntemleri artık onu kesmiyor. Müşterilerin hepsi bilgisayar tarafından oluşturulan reklam e-postalarına ve ilk satırı bile geçmeden önce sil düğmesine basmaya alışkın. Bu nedenle, işletmeler artık müşterilerini elde etmek için yeni yollar bulmaya ihtiyaç duyuyorlar ve burası gelenlerin geldiği yer. Gelen müşteriye müşteri kontrolü sağlıyor. Yapmalarıyla web sitenize iniyorlar, bu da orada olma nedenleri olduğu anlamına geliyor. Örneğin, Glasgow’da ‘Glasgow’da Bir Alet Kiralama Makine Şirketi Sormak İçin Beş Temel Soru’ başlıklı bir blog yazan bir araç kiralama makine şirketi iseniz, o zaman bu terimi arayan ve sizi tıklatan birkaç kişi olmak zorundadır. blog, çünkü bölgenizde makine kiralamak zorundalar! Temelde, bu nedenle gelen pazarlamanın geleceğidir. Okuyucular anında bir müşteri adayı oluşturmasalar bile, içeriğinizden faydalı bilgiler edindikleri gerçeği avantajlıdır. Bunun nedeni, sizi kendi alanınızdaki otoriter bir şahsiyet ve güvenebilecekleri bir şahsiyet olarak görme olasılıkları daha yüksektir çünkü önceki sorularına cevap verebilecek olan sizsiniz. Sonuç olarak, gelecekte web sitenize geri dönecekler.


Gelen Pazarlama Nedir?

Sosyal medya platformları gibi çevrimiçi kaynaklar sürekli gelişmeye devam ettikçe, gelen pazarlama da artıyor. Kalabalıktan sıyrılmak ve işinize anlamlı ipuçlarını almak istiyorsanız, gelen pazarlamaya yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde yaklaşmanız gerekir.

Gelen Pazarlama Nedir?

Genel pazarlama; pazarlamacılar, bloglar, beyaz kağıtlar, e-posta, sosyal medya ve SEO gibi içeriği kullanarak potansiyel müşterileri sitenize çekmek ve yeni iş akışını kolaylıkla yakalamak için kullanabileceğiniz bir stratejidir.

Yorum Bırakın