Gmail on beşinci yıl dönümünü kutluyor. 15.yıla özel kutlama ile beraber yeni bir özelliği de özelliklerine ekleniyor. 15.yılına özel olarak ekleyeceğin özelliğin özelliklerini gelin birlikte inceleyelim.

Teknoloji devi Google, bugün 15.yılını kutluyor. Peki Gmail e-posta hizmetine hangi yeni bir özellik getiriyor? Googleyeni özelliği ile kullanıcılarına nasıl bir kolaylık sunmayı hedefliyor? Yeni özelliği olan AMP özelliği kullanıcıların ne işine yarayacak?

1 Nisan 2004 tarihinde web tabanlı e-posta hizmetini kullanıcılarına sunan Google Gmail, ilk günkü gibi hala başarılarına devam ediyor. Dünyanın en çok kullanılan e-posta hizmeti olan Gmail, yeni bir özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Google Gmail’in beklenen yeni özelliği!

Google Gmail’in yeni bir özelliği olan Smart Compose özelliği karşınız da. Smart Compose özelliği ile birlikte e-postalarınızı yazmak kolaylaşacak. Smart Compose özelliğini kullanarak e-posta yazarken otomatik tamamlama özelliği ile yapay zeka algoritması sayesinde daha akıllı bir hale gelecek. Örnek olarak diyelim ki birine e-posta göndereceksiniz ve göndermek istediğini mailin başına “merhaba” yerine “hey” ile başlamaya alışkın iseniz yapay zeka bunu öğrenecek ve mailler bu şekilde otomatik olarak başlatılacak. Yakın zamanda da Türkiye’ye gelmesi beklenen özelliğin, şuan sadece İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve Portekizce olarak kullanabilirsiniz. Android ve masaüstü kullanıcıları
Smart Compose özelliğini kullanabilirler. Ancak iOS kullanıcıları için bu özelliğin yakın zaman da gelmesi bekleniyor.

Smart Compose özelliği dışında 15. yılına özel bir başka özellik daha tanıtan Gmail, ‘e-posta planlaması’ adı altında tanıttığı özelliği sayesinde artık maillerinizi istediğiniz saatte yollayabileceksiniz. ‘e-posta planlama’ özelliği tüm dünya ile beraber ülkemizde de hizmete sunulacak.

Yorum Bırakın