Google’in klasik özelliği Google mesajlara geliyor. Google’in uzun zamandır beğenen özelliği tekrardan kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki Google’in klasik özelliği olan Google mesajlar nedir? İşte tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Google İletiler bünyesine dürtme isminde yeni bir özellik ekliyor. Bu sayede artık unuttuğunuz bir olayı bu seçenekle size bildirim olarak tekrar gelmesini isteyebiliyorsunuz. Şimdi mevcut olmasa da şirket, irtibatın daha otomatik hale gelmesini istiyor. Bu nedenle Gmail özelliklerinden birisini kullanacak.

Google Bildiriler uygulamasına dürtme seçeneği eklenecek

Dünya’da en çok tercih edilen Google‘ın e-posta uygulaması Gmail, 2018 yılında dürtme ismi verilen bir özellik aldı. Bu seçenek belirlediğiniz bir gün dahilinde otomatik olarak karşılık vermenizi s/ağlıyor. XDA geliştiricilerinin tespit ettiği üzere Google Bildiriler için son beta uygulamaya dahil edilen otomatik hatırlatıcıları öne sürüyor.

Google İletiler dürtme seçeneği

Özellik etkinleştirdiğinde dürtmeler, en son iletiyi açıp okusanız bile gelen kutusunun en üstünde yanıtlamadığınız konuşmaları gösteriyor. Bundan rahatsız olanlar için de bir tahlil yolu bulunuyor. Bu bağlamda herkes için seçenek Google İletiler bünyesinde devre dışı bırakılabiliyor.

Gmail’in Google Mesaj özelliği ne zaman geliyor?

Google, özelliğin şimdi tüm kullanıcılara ne vakit geleceği konusunda bir açıklama yapmazken, özelliğin unutkanlığı olan şahıslar için faydalı olacağı düşünülüyor.

Aslında bu seçenek uygulamalar arasında yer almaktadır. Sadece bu seçeneği ileti uygulama arasında manuel olarak ayarlama yapılabiliyor. Bu da hatırlamanız gereken bir durum olduğundan gelecek yenilik kadar kullanışlı bir sistem olmuyor.

Kaynak: shiftdelete

Yorum Bırakın