Intel yeni 8. nesil Intel Core vPro kullanıcısı ile buluşmaya hazır. Intel gerçekleştirdiği lansman da tanıttığı 8. Nesil vPro işlemciler kullanıcısına daha iyi bir performans, uzun pil süresi, son derece hızlı Wi-Fi 6 ve Intel Hardware Shield sayesinde gömülü güvenlik özellikleri sunuyor.

Intel, Whiskey Lake mimarisi üzerine kurulu yeni 8. nesil Intel Core vPro’yu pazara sundu. Gelişen yeni işlemci kullanıcısına hareket halinde bile WLAN bağlantı kurmasına yardımcı oluyor. Intel Core vPro, Wi-Fi 6 (Gig+) çözümleri ile konfigüre edilmiş ve daha hızlı Wi-Fi 63 bağlantıları sağlamak için piyasaya sürülen ilk ürünler arasında yer alacak.

Intel yeni 8. nesil Intel Core vPro özellikleri;

-Kullanıcılar istedikleri heryer de istedikleri gibi çalışabilecekler. Aynı zamanda en zorlayıcı mobil uygulamalar olan video konferans, gerçek zamanlı işbirliği ve içerik paylaşımlarını en hızlı performans düzeyinde rahatlıkla deneyimleyebilecekler.

-Daha çok şirketlere yönelik geliştirilen Core vPro mobil cihazlar sayesinde, elektriğe bağlı değilken bile performans kaybı yaşatmıyor. 8. nesil Intel Core vPro i7-8665U işlemci yüksek performans sağlarken, 11 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Şirket çalışanları için temel bir işletim sistemi sunan Intel Core vPro, çalışanların verimliliğini arttırmayı hedefliyor. Şirketleri korumaya yönelik güvenli teknolojileri, işletim maliyetlerini düşürmek, uzaktan rahatça yönetebilmek ve işlem kesintilerini azaltmaya yönelik kolaylık sunmayı hedefliyor.

Intel diğer teknolojik gelişmelerini de tanıttı

Intel gerçekleştirdiği lansmanda diğer yeniliklerini de tanıttı. Aygıt yazılım saldırılarına karşı savunma geliştiren Intel, sıradışı koruma sağlayan yeni Hardware Shield teknolojisini yakın zaman da kullanıcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. Intel Hardware Shield donanım kalkanı, işletim sisteminizin yasal donanım üzerinde çalıştığından emin oluyor ve donanımdan yazılıma güvenlik görünürlüğü sağlayarak, işletim sisteminin daha eksiksiz bir güvenlik politikası yürütmesini mümkün kılıyor. En önemlisi, ilave bir BT altyapısı da gerektirmiyor.

Yeni Intel Optane bellek H10 katı hal depolama özelliği sayesinde, büyük dosyaları gönderirken dahi belgeleri, tabloları ve sunumları iki kat daha hızlı açıyor. Intel bu karşılaştırmayı aynı sistemin geleneksel katı hal disk kullanan versiyonuyla yaptı. Böylece, birden fazla iş yaparken uygulamaların açılmasını beklemekten dolayı moral bozukluğu yaşama ihtimali en aza iniyor. Intel Optane bellek H10 verimli bir biçimde çalışmanız ve bekleme esnasında daha az zaman kaybetmeniz için gerekli cevap verebilirliği sunuyor.

Yorum Bırakın