iOS 12.4 güncellemesi yayınlandı. Dün akşam saatlerinde yeni güncellemeyi sunan iOS, kullanıcısına hangi yenilikleri sunuyor?

Apple, yeni iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Apple şirketi, Eylül ayında yayınlayacağı iOS 13 öncesi son güncellemesini kullanıcılarına da sunmuş oldu. Peki iOS 12.4 güncellemesi ile kullanıcıları hangi özellikler bekliyor?

Apple, dün akşam saatlerinde kullanıcısı ile paylaştığı 12.4 güncellemesi, yaklaşık 400 MB alan kaplıyor. Eğer telefonunuz otomatik olarak güncellemiyor ise, ayarlar kısmından güncellemenizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

iOS 12.4 güncellemesinde hangi özellikler geldi?

Apple, iOS işletim sistemi ne gelen her yeni güncelleme ile beraber yeni özellikleri de görüyoruz. 12.4 güncellemesinde sadece fotoğraflar değil, diğer verileri de bir iPhone’dan diğerine kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz. Bu sayede yeni bir iPhone aldığınız zaman eski iPhone’larınızdan verilerinizin aktarımını direkt olarak WiFi üzerinden yapabilirsiniz. Bu özellikle beraber iCloud ya da iTunes üstünden veri indirme olayı da bitiyor.

Ayrıca bu güncelleme, Apple Watch’taki Walkie Talkie’yi de yeniden etkinleştiriyor. Walkie Talkie sayesinde Apple Watch kullanıcıları tıpkı bir telsiz gibi birbirleri arasında rahatlıkla sesli iletişim kurabilecekler. Bu özelliği kullanabilmek için iki kullanıcının kendi arasında davet göndermesi yeterli, sonrasında tek tuş ile karşı tarafa ses gönderilebiliyor.

iOS 12.4 güncellemesinin yüklenebileceği Apple cihazlarına:

– iPhone XS

– iPhone XS Max

– iPhone XR

– iPhone X

– iPhone 8

– iPhone 8 Plus

– iPhone 7

– iPhone 7 Plus

– iPhone 6s

– iPhone 6s Plus

– iPhone 6

– iPhone 6 Plus

– iPhone SE

– iPhone 5s

– 12.9 inç iPad Pro – 2. nesil

– 12.9 inç iPad Pro – 1. nesil

– 10.5 inç iPad Pro

– 9.7 inç iPad Pro

– iPad Air 2

– iPad Air

– iPad 5th generation

– iPad mini 4

– iPad mini 3

– iPad mini 2

– iPod touch – 6. nesil

Yorum Bırakın