İsimtescil ve JCI Kültür ortaklığı ile gerçekleşen Digicon eğitimlerde genç girişimcileri ve dijitalin gücünü merak edenleri bir araya getirdik.

Digicon etkinliğine ana sponsor olarak katıldığımız programda konuşmacı olarak yer alan İş Geliştirme Ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Kadriye Dağınık yeni projemiz TMCH hakkında katılımcılara bilgi verdi. Dijital ortamda marka koruma programı olan TMCH hakkında bilgi veren İş Geliştirme Ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Dağınık, tüm marka sahiplerinin TMCH kaydını muhakkak yaptırmaları gerektiğini vurguladı.

Digicon projesi ödül ile döndü!

Digicon projesi, 2019 JCI Dünya Konferansı’nda ödüle layık görüldü. Estonya’nın Tallinn şehrinde gerçekleşen ödül törenine 1000’den fazla proje yer aldı. Türkiye’ye tek ödül getiren bu projenin ana sponsoru İsimtescil ekibi olarak yer almaktan büyük gurur duyduk. 

Digicon projesine ilerleyen zamanlarda da devam edecek. Her ay düzenli olarak yapılacak olan Digicon projesinde İsimtescil’in verdiği hizmetler hakkında katılımcılara teknik bilgiler verilecektir. Digicon projesi’nde yer alacak konu başlıkları hosting, wordpress, sunucu, SSL ve Marka tescil olarak planlandı.

Digicon projesi nedir?

Digicon projesi, girişimciler ile dijitalin gücünü birleştirerek, çağın getirilerine uyarak, sorunlara en iyi çözümü daha hızlı ve büyük bir etki ile ulaştırmak için başladı. Sadece Türkiye’deki girişimcilere değil dünyanın birçok noktasındaki “girişimci” nesle dijital dönüşüm stratejilerini oluşturmalarında network imkanı sağlayan bir proje oldu. Düzenli aralıklarla alanında uzman kişilerle bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen kişileri bir araya getirecek önemli eğitimler verildi. Inovasyon kamplarında dijital zamanda liderliğin ve yöneticiliğin nasıl olacağı uygulamalarla gösterildi.

Türkiye’nin en değerli ve öncü bilişim şirketlerinden İsimtescil bu projeye ana sponsor oldu. Projeye katılan girişimcilerin, dijital alt yapı kurulması gibi karmaşık problemlerini çözmelerine yardımcı olarak, girişimcilerin hızlanmasını sağladı.

Yorum Bırakın