Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Kültür şubesi kendisi için bir ilke imza atıyor. JCI Kültür yönetim kurulu her sene yapılan başkanlık devir teslim törenlerini bu sene bir yardım gecesine dönüştürmeye karar verildi. 7 Aralık 2019 tarihinde Kolektif House Levent’te gerçekleşecek devir teslim töreninde elde edilecek gelirin tamamı Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacak. Düzenlenecek gecede 2019 dönem başkanı Elif Şen, 2020 yılında başkan olacak Fatma Nur Kaptanoğlu’na Kültür şubesini devredecek.

Ana sponsor olarak yer alacağımız gece de sizleri de aramızda görmek isteriz. 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek Devir Teslim ve Yardım Gecesi; sponsorlar, sanatçılar ve katılımcılarla anlamlı bir geceye dönüşecek. Geceye giriş biletlerinin ücreti ve sponsor markaların açtıkları stantlardaki satış gelirlerinin tamamı Down Sendromlular Derneği’ne bağışlanacak.

Kolektif House’da gerçekleşecek olan Devir Teslim Töreni ve Yardım Gecesine birçok sanatçı ve markadan tam destek geldi. Geceyi şarkılarıyla renklendirecek isimler arasında Esin İris yer alıyor. Medley Acoustic ise bu anlamlı gecede Down Sendromu Derneği için orada olacak. Programın sunuculuğunu TRT Radyo’dan program yapımcısı ve sunucusu olarak tanıdığımız, aynı zamanda JCI Kültür’ün onursal üyesi olan Zeynep Bayraktutan gerçekleştirecek.

JCI Kültür Devir Teslim Töreni ve Yardım Gecesi 7 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.30’da başlayacak. Mekan sponsorluğunu Kolektif House’un yaptığı gecede farklı markalar da Down Sendromlular Derneğine destek olmak için orada olacaklar.

Gecenin ana sponsorları arasında Türkiye’nin domain ve hosting lideri İsimtescil (https://www.isimtescil.net/) moda öncüsü Hanna’s (www.shophannas.com) ve geniş kitlesiyle tanıdığımız Göktürk Dergisi (https://www.gokturkdergisi.com/) var. Anne Çocuk Dergisi, Organik İnsan, KafkaOkur, DentCraft, Kubist, CWW Toys ve Brandsworks ve GOKİD (Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği) gecenin düzenlenmesinde önemli katkılarda bulunuyor. JCI Kültür’ün Devir Teslim gibi gelenek haline gelmiş önemli gecesini böylesine anlam dolu bir yardım gecesine dönüştürmesini tebrik ediyor ve siz değerli okuyucularımızı bu kıymetli geceye davet ediyoruz.

Yorum Bırakın