Black Friday 2019 indirimleri 25 Kasım -29 Aralık arasında tüm domain, hosting, SSL, sunucu ürünlerinde  %80’e varan indirim fırsatı ile İsimtescil’de!

Dilediğiniz ürüne sahip olmak için 1 yıldır beklediğiniz Black Friday 2019 indirimi sonunda geldi. 25-29 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanan indirimde Kazandıran Cuma sloganı ile İsimtescil’de büyük fırsatı kaçırmayın. Bereketli Cuma haftasında İsimtescil ailesi olarak müşterilerimize kaçıramayacakları fırsatlar hazırladık. SSL sertifikalarında %75, hosting paketlerinde %60, sunucu %10 ve seçili domainler de %80’e varan indirimleri kaçırmamak için elinizi çabuk tutun.

Black Friday İsmi Nereden Geldi?

Bulunan ilk örnek 1961 yılında yerel bir gazeteye ait. Black Friday ilk ortaya çıktığı zamanlar mağazalar neredeyse yüzde seksene varan indirimler uyguladı. Yaya ve araç trafiği kitlenmesi, yaralanmalar gibi durumlar gazetenin bu güne Black Friday demesine yol açtı ve bu gelenek devam etti.

Black Friday her yıl haberler ve sosyal medyaya da büyük yankı uyandırıyor. İndirim haberlerinin yanı sıra o gün meydana gelen izdihamlar, birbirleriyle yarışan insanlar gibi inanılmaz sahneler gündeme oturuyor.

Black Friday 2019 yılında 29 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Günümüzde e-ticaret sitelerinde de yaygınlaşan bu efsane günler her geçen yıl daha da çok ilgi görüyor. Birçok ülkede yapıldığı gibi ülkemizde de e-ticaret siteleri uyguladığı indirimlerle her yıl rekor satışlar yapıyor.

1 Yorum

Yorum Bırakın