NVIDIA , AI avatarları oluşturmaya yönelik bir teknoloji platformu olan NVIDIA Omniverse Avatar’ı bugün duyurdu. Yeni bir teknoloji paketi olarak duyurduğu NVIDIA Omniverse Avatar’ı firmalara mağazalarda ve araba servislerinde müşterileri ile kolaylıkla etkileşim kurmak için kullanması bekleniyor. Peki NVIDIA Omniverse Avatar’ı nasıl kullanacağız? İşte merak ettiklerinizi haberimizden okuyabilirsiniz.

NVIDIA Omniverse Avatar, şirketin konuşma, bilgisayarla görme, doğal dil anlama, öneri motorları ve simülasyon teknolojilerindeki birimleri birbirine bağlıyor. Yeni duyurulan platformda oluşturulan avatarlar, çok çeşitli konuları görebilen, konuşabilen, sohbet edebilen ve doğal olarak konuşulan niyeti anlayabilen ışın izlemeli 3D grafiklere sahip etkileşimli karakterlerden oluşuyor.

NVIDIA Omniverse Avatar hakkında merak edilenler

Omniverse Avatar, neredeyse her sektör için kolayca özelleştirilebilen yapay zeka asistanları ile karşımıza çıkıyor. Bu asistan, restoran siparişleri, bankacılık işlemleri, kişisel randevular ile rezervasyonlar yapmak ve daha fazlası gibi milyarlarca günlük müşteri hizmeti etkileşimine yardımcı olması bekleniyor.

NVIDIA’nın kurucusu ve CEO’su Jensen Huang Omniverse Avatar teknolojisi ile ilgili birkaç demo gösterdi. Huang; “Omniverse Avatar, NVIDIA’nın temel grafiklerini, simülasyonunu ve yapay zeka teknolojilerini birleştirerek şimdiye kadar oluşturulmuş en karmaşık gerçek zamanlı uygulamalardan bazılarını oluşturuyor. İşbirlikçi robotların ve sanal asistanların kullanım durumları inanılmaz ve geniş kapsamlı.” şeklinde açıklamada bulundu.

Omniverse Avatar, şu anda açık beta sürümünde olan ve 70.000’den fazla kullanıcıyla 3D iş akışları için bir sanal dünya simülasyonu ve işbirliği platformu olan NVIDIA Omniverse‘in bir parçası olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yorum Bırakın