Samsung yeni tanıttığı akıllı telefon modeli Galaxy A20 özelliklerini ve satış fiyatını açıkladı. Çinli telefon üreticisi Samsung, yeni çıkardığı akıllı telefon modeli orta seviye olarak adlandırabiliriz.  

Samsung, 10 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte yeni Galaxy serisi telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Çinli telefon üreticisi Samsung, A serisinin en yeni üyesi A20‘yi Rusya’da satışa sundu.

Yeni orta seviye telefon Samsung Galaxy A20’nin özelliklerine ve satış fiyatı;

Samsung akıllı telefon modeli A20, 6,4 inç HD+ damla çentikli Infinity-V ekran tasarım ile oldukça başarılı bir model sunmuş. Galaxy A20, Exynos 7884 işlemcisinden gücünü alıyor. Son yıllarda akıllı telefon modellerinde aranan en büyük özellik kamera özelliğinin çok iyi olması. Galaxy A20 modelinde ise bu özelliğin oldukça iyi olduğunu görüyoruz. A20, 13 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift arka kamera, ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde tek bir kamera bulunuyor.

Samsung orta seviye telefonların da kullandığı hafıza boyutunu, A20 modelinde de kullanmış. 3 GB RAM kapasitesine ve 32 GB depolama alanına sahip. Batarya konusunda ise kullanıcıları memnun edebilecek 4.000mAh kapasiteye sahip olan telefon, Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte gelirken satış fiyatı olarak da 217 dolar olarak açıklandı.

Yorum Bırakın