Türk üretimi reeder P13 Lite modelinin özellikleri belli oldu. Samsun’daki fabrikasında üretilen reeder P13 Lite son teknoloji özelliklerini barındırırken kullanıcısına da ayrı bir konfor sunuyor.

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, ürettiği ilk akıllı cep telefonu P13 Lite akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Her kesime hitap edecek özelliklere sahip P13 Lite, Android Oreo Go işletim sistemine sahip. Dual kamerası, 4 çekirdekli güçlü MediaTek MT6739 işlemcisine sahip P13 Lite, uygun fiyatı ile sadece belli teknoloji mağazalarında satışa sunuldu.

Samsun’da geçen yıl açtığı fabrikasında ilk kez ürettiği F1 modelinden sonra akıllı telefon modeli P13 Lite kamera özelliği ile dikkati çekiyor. Özellikle selfie çekmeyi seven kullanıcılar 5 megapiksel çözünürlükte ön kameradan başarılı bir randıman sağlayacaktır. Telefonun arka yüzünde kullanılan 8 megapiksel çözünürlüklü Full HD video kayıt özelliği bulunan ana kameraya 0.3 megapiksel çözünürlükte ikinci kamera eşlik ediyor. Video çekiminde oldukça iddialı olan P13 Lite, ortam ışığını otomatik olarak ayarlıyor.

Reeder P13 Lite teknik özellikleri:

İşlemci yongası: 1,5 GHz, 4 çekirdek, 64 Bit

Ekran: 5.7 İnç Full HD IPS LCD

Hafıza: 1 GB RAM, 16 depolama, 256 GB microSD kart desteği

Arka kamera: 8 MP ana sensör, 0,3 MP derinlik sensörü

Ön kamera: 5 MP

Batarya: 2500 mAh (1 gün kullanım)

İşletim sistemi: Android 8.0 Oreo Go Edition

Fiyat: 999 TL

Yorum Bırakın