Google’ın Bulut depolama servisi olan Google Drive kullanıcıları için yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Google Drive kullanıcıları, ilerleyen aylarda Google Drive’a internet bağlantısı olmadan da ulaşabilecek. Peki Google Drive internetsiz nasıl kullanılacak?

Öncelikle şu soruyu sormalıyız, Google Drive nedir? Google Drive, internet bağlantısıyla çalışan ve kullanıcıların dosyalarını hızlıca yedekleyebildiği ve sonrasında bakabildiği büyük bir Bulut platformu olduğunu söyleyebiliriz. Google yetkilileri, internet bağlantısı olmaksızın Google Drive’a erişimin mümkün olacağı yönündeki bazı söylentiler heyecan uyandırdı diyebiliriz. Google’ın sunduğu uygulamalar olan Google Sheets, Google Slides ve Google Docs ile internet bağlantısı olmadan da dosyaları depolayabilmek mümkün. Ancak gelecek yeni özellikle birlikte PDF ve World belgeleri dahil hemen her dosyaya erişim internetsiz mümkün olacak gibi görünüyor.

Google Drive’ı nasıl internetsiz kullanabiliriz?

Google Drive özelliğini sadece Chorme tarayıcısında kullanılacaktır. Google’ın sunduğu işlevden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey ise özellik aktif hale geldiğinde çevrimdışı modu etkinleştirmeniz ve ardından hesap bilgilerinizle oturum açmanız.

Yorum Bırakın