Evde kaldığımız bu dönemde hem sabırlı hem de sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekiyor. Eminiz ki evde kaldığınız için çok fazla sıkılıyorsunuz. İşte bu süreci keyifli geçirebilmek için sıkıcı olmayan oyunların bir listesini oluşturduk. Tüm dünyayı kasıp kavuran mobil oyun listesi;

Asphalt 9 Legends

Araba yarışı sevenlerin tutkunu olduğu Gameloft yapımı Asphalt 9 Legends aşırı derecedeki grafikleri atmosferi ve efektleriyle oyuncularına hem görsel hemde işitsel bir şölen sunmaktadır.Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

FIFA Mobile

98 yılından beri kendini geliştiren FIFA oyun serisi Mobile olarak ta görselliği ve oynanış şekli ile dikkat çekiyor. 30 Lig 650 Takım ve  17 bin Futbolcu bulunmaktadır. Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Sniper 3D Assassin

Sniper 3D Assassin iyilik için silaha başvuran bir oyun izlenimi veriyor. Oyunun içeriğinden bahsedilecek olursa oyunculardan tek istenen şey “Öldürmek”, ancak öldürülecek kişi sayısı değişkenlik gösterebilir ve her görevde farklı senaryolar karşınıza sunabilir.Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Kafa Topu 2

Görebileceğiniz en basit oynanışa sahip futbol oyunlarından biri olan Kafa Topu 2 sürükleyici uzun zamanlar tüketebileceğiniz keyif verici bir oyundur. İki kişinin karşılıklı kafa atarak bir birlerine karşı sayı üstünlüğü kazanmaya çalıştıkları  bu oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

A Word Kelime Oyunu

İnsanların yapısı gereği merak ve birşeyleri bulma açlıkları hiç bitmeyecektir. Bu da Kelime Oyununa benzer oyunların devamının hiç bitmeyeceği anlamına gelir. Bu oyunda zorlanabilir sinir krizleri geçirebilirsiniz fakat sonuca ulaştığınızda tatmin olmuş olacaksınız. Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Helix Jump

Hem oynanabilirlik hemde görsel açısından çok sade görünen bu oyun, oynanış açısından oldukça basittir. Ekran da görünen sürekli zıplayan bir top ve silindir labirentten çıkması gerekiyor. Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Marvel Contest Of Champions

Marvelin süper kahraman evrenini bilmeyenimiz yoktur. Oyun Mortal Combat ve Street Figthers karışımı olarak görünmektedir. Oyunda 34 farklı karakter ve 6 sınıf yer almaktadır. Online erişime açık olan oyunu  AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Star Wars Galaxy Of Heroes

Film ve Animasyonlarında izlediğimiz mükemmel kaliteyi Mobil oyununda da bizlere sunan Star Wars Galaxy Of Heroes yeni karakter dahil olmak üzere her çağda bulunan karakterlerle savaşa dahil olabilirsiniz. Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

War Tortoise 2

Güçlü silahlarla donatılmış büyük savaş kaplumbağaları ile büyük bir dünyayı keşfedin savunlar yapıp,kaynakları toplayın. Aksiyonun bol olduğu  zorlu bir savaşa hazırmısınız. Eğer öyle iseniz bu oyun tam sizin için oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

Darkness Rises

Yüksek grafikleri ve patron savaşlarını avuçlarınızın içerisinde birleştiren devrim niteliğindeki bir aksiyon rpg oyunudur. Deneyimlemeden geçmeyiniz. Oyunu AppStore yada Google Playden indirebilirsiniz.

#En Güncel Online Oyunlar #En İyi Antivirüs Programları #En Güncel Offline Oyunlar

Yorum Bırakın